ISMENA

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar ISMENA

Check beschikbaarheid
ISMENA, Folk, Indie Rock, Pop band

Ismena is een melancholische dark- folk band gevestigd in Utrecht. De 4 koppige band steunt op de zwaarmoedige sound van singer-songwriter Ismena. Met dromerige, melancholische nummers die thema’s behandelen zoals de dood, de maatschappij en het nut van het bestaan probeert de band zijn publiek een spiegel voor te houden. Ze laten zich inspireren door artiesten uit verschillende genres zoals Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe en Tom Waits. De band heeft op verschillende locaties gespeeld in heel Nederland, van De Drie Gezusters in Groningen tot aan Tivoli Vredenburg.

Muziek

Heaven

Fear of Society

That's What I've Been Told

Reviews

Boek ISMENA en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

ISMENA, Folk, Indie Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ismena

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ISMENA

ISMENA is een band uit Utrecht. ISMENA speelt muziek in de genres Folk, Indie Rock & Pop. ISMENA heeft sinds de inschrijving op 08/10/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ISMENA klinkt als: Emma Ruth Rundle, Chelsea Wolfe. Het repertoire van ISMENA bestaat uit alleen eigen werk.

ISMENA hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.