ion panjer

  • DJ   /   Amsterdam
  • #Deep house #House #Techno
  • Klinkt als Burning Man, All Day I Dream, Gardens of Babylon, Katermukke, Lee Burridge, Oliver Koletzki, Adriatique, Bedouin, Christopher Schwarzwalder,

Indicatie €100 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar ion panjer

Check beschikbaarheid
ion panjer, Deep house, House, Techno dj

Amsterdamse DJ ion panjer: Er ontstond een muzikale vonk toen hij op zijn zesde begon met het spelen van klassieke viool. Op zijn veertiende voegde hij gitaar toe aan zijn muzikale vaardigheden. Hij ontdekte underground elektronische muziek toen hij begin twintig was en werd verliefd techno en deep house. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn reizen over de hele wereld, en vooral de geluiden uit het Midden-Oosten zijn nu een constante in zijn sets. Zijn sets zijn altijd opgebouwd als een volledige muzikale reis, die je soepel weet mee te nemen naar een climax waarna je niet meer wil stoppen met dansen. Muziekinspiratie uit sets op Burning Man

Reviews

Boek ion panjer en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

ion panjer, Deep house, House, Techno dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ion panjer

ion panjer is een DJ uit Amsterdam. ion panjer draait muziek in de stijlen Deep house, House & Techno. ion panjer heeft sinds de inschrijving op 22/06/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ion panjer klinkt als: Burning Man, All Day I Dream, Gardens of Babylon, Katermukke, Lee Burridge, Oliver Koletzki, Adriatique, Bedouin, Christopher Schwarzwalder, . Het repertoire van ion panjer bestaat uit alleen covers.

ion panjer hanteert een richtprijs van €100 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.