Instrumental Disorder

Indicatie €50 - €200

Stuur een persoonlijk bericht naar Instrumental Disorder

Check beschikbaarheid
Instrumental Disorder, Punk, Rock, Progressieve rock band

De gekte is nabij met Instrumental Disorder. Deze jongens trekken alles uit de kast om de luisteraar te verrassen. Dit resulteert in gecompliceerde, maar toch toegankelijke muziek die bol staat van rauwe zang, vieze gitaarsolo's, innovatieve drumpartijen en vette basjes.
Vergezeld door hun nieuwe drummer Robin Cairo, zijn Bob Adels, Joeri Braams en Yves Defesche hard aan het werk aan een 2e album, en van plan hiermee de wereld te veroveren.
Overduidelijk zijn de invloeden van artiesten als Fugazi, Led Zeppelin en The Pixies te herkennen in hun muziek, maar toch streeft Instrumental Disorder naar een nieuwe sound die zowel meeslepend als angstaanjagend is. Toch schuwen zij niet hun kwetsbare kant te laten zien in kleine liedjes. Groots in zowel het bombastische als in het kleine, zal Instrumental Disorder je blijven verbazen.

Muziek

Instrumental Disorder - Par...

Instrumental Disorder - Sma...

Instrumental Disoder - My B...

Reviews

Boek Instrumental Disorder en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Instrumental Disorder, Punk, Rock, Progressieve rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bob

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Instrumental Disorder

Instrumental Disorder is een band uit Castricum. Instrumental Disorder speelt muziek in de genres Rock, Punk & Progressieve rock. Instrumental Disorder heeft sinds de inschrijving op 13/09/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Instrumental Disorder klinkt als: Fugazi, Led Zeppelin, The Pixies . Het repertoire van Instrumental Disorder bestaat uit alleen eigen werk.

Instrumental Disorder hanteert een richtprijs van €50 - €200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.