In My Tree

  • Band   /   Oss
  • #Country #Americana #Rock
  • Klinkt als Seasick Steve, Admiral Freebee, Blaudzun, Ryan Adams, Wilco

Indicatie €350 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar In My Tree

Check beschikbaarheid
In My Tree, Country, Americana, Rock band

Wanneer heb jij voor het laatst in een boom geklommen? Waarschijnlijk was je een jaar of 10. Hoog boven in de boom, onbezorgd, je fantasie je belangrijkste eigenschap. Nog ver weg van verantwoordelijkheden en verplichtingen. Nu is het natuurlijk niet zo dat de band elke dag in bomen klautert, maar vanuit deze gedachte is de bandnaam ontstaan.

In My Tree is een band die ontstaan is in het Brabantse Oss. Begonnen in 2013 als songwriting duo is de band intussen uitgegroeid tot een zeskoppige, ijzersterke formatie. Met een eigentijdse variant van country, blues en folk, heeft de Americana van de heren een bloedmooi geluid, waarin zij de perfecte balans tussen een duistere en tegelijkertijd lichte en levendige sound vinden. Sinds de eerste plaat ‘In My Tree’ uitkwam in 2013 heeft In My Tree niet stilgezeten. Opvolger 'Push The Plow' kwam in september 2015 uit, en werd door de liefhebbers goed ontvangen. ‘’Als de laatste noot is weggestorven overheerst ontegenzeggelijk de dorst naar meer’’ (8weekly). Ook de meer dan geslaagde albumpresentatie werd beloond met enkel lof. ‘’De goed gevulde zaal van De Groene Engel in Oss dampt van het enthousiasme en het applaus, dat de heren na afloop ten deel valt, is wel verdiend en zeer krachtig’’ (Festen). Ook door Radio Veronica werd de band opgemerkt. Meerdere keren werd de band gedraaid, waarna zij uitgenodigd werden voor een live set in de studio. Arrow Classic Rock doopte hen ‘Grutte’s Choice of the Month’.

Op live gebied heeft In My Tree tot nu toe Festival Mundial, Bevrijdingsfestival Brabant, Ashville Festival, Come Out and Play, Freerail Festival, W2, Groene Engel, Podium de Noordkade en vele andere podia en festivals aangedaan. Daarnaast stond de band twee maal in het voorprogramma van Amerikaanse songwriting grootheid Israel Nash. In De Grote Prijs van Nederland schopte In My Tree het tot een 9e plaats, in de Paaspop contest behaalden zij een eervolle 2e plaats.

Muziek

Shot

Rufus Wood

Dark Side

Foto's

Reviews

Boek In My Tree en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

In My Tree, Country, Americana, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over In My Tree

In My Tree is een band uit Oss. In My Tree speelt muziek in de genres Country, Americana & Rock. In My Tree heeft sinds de inschrijving op 01/10/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van In My Tree klinkt als: Seasick Steve, Admiral Freebee, Blaudzun, Ryan Adams, Wilco. Het repertoire van In My Tree bestaat uit covers en eigen werk.

In My Tree hanteert een richtprijs van €350 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.