Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud

  (2)
  • Band   /   Eindhoven
  • #Latin #Bossa nova #Flamenco
  • Klinkt als Gypsy Kings, Celia Cruz, Mercedes Sosa, Nina Pastori, Chambao, Tom Jobim, Los Panchos,
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €175 - €699

Stuur een persoonlijk bericht naar Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud

Check beschikbaarheid
Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud, Latin, Bossa nova, Flamenco band

Zangeres Blanca Luna en Spaans Gitarist Ruud Post.

Verlang jij naar de Latijns-Amerikaanse passie en Spaanse temperament op jouw event. Topzangeres Blanca Luna neemt je mee met haar doorleefde en omfloerste stem. Ruud laat met haar erbij al zijn passie los in zijn gitaarspel vol vaart. Samen musiceren zij vol puur plezier!

Te boeken van 1 uur tot 3 uur, vraag een offerte op maat.

Ibiza Breeze verwijst naar de betovering en de magie die uitgaat van het Spaanse eiland en een lifestyle waarin "Happinezz en Beauty" centraal staan. Dit is wat Bianca en Ruud tot uitdrukking brengen als zij samen musiceren.

Zangeres Bianca (Blanca Luna) werd op 17-jarige leeftijd ontdekt en speelde Assepoester in de gelijknamige musical. Haar reislust en vrije ongebonden levensstijl brachten haar als zangeres over de hele wereld. Thans combineert zij studiowerk met optreden met de sixtiesband GetBack2. Daarnaast werkt zij als zangeres enkele maanden per jaar op Ibiza.

Met Ruud op gitaar, werpt zij zich vooral op het Spaanstalige repertoire. Van Flamenco tot Rumba, van Bolero tot Bossa Nova en zo af en toe een mooie popsong of jazzstandard. Met haar grote stembereik kan zij praktisch iedere stijl aan en haar stem heeft ook als het moet net dat randje wat je zo graag bij flamencozangers hoort.

Dit is feestelijke en intieme muziek, met hartstocht en passie gebracht, soms weemoedig en romantisch, altijd ook blij!

Muziek

Girl of Ipanema

Summertime

What a diference a day make

Foto's

Reviews

Door op 07/03/2018

Het contact met de Ibiza Breeze was voortreffelijk. Ze waren ruimschoots op tijd en hun optreden was super. Ook het publiek waardeerde hun optreden zeer.

Door op 27/02/2018

Een prachtig optreden, heerlijke sound en geweldige muziek van deze talentvolle duo, een aanrader voor uw feest, opening!!

Optredens van Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud

Contact

Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud, Latin, Bossa nova, Flamenco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ruud

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud

Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud is een band uit Eindhoven. Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud speelt muziek in de genres Latin, Bossa nova & Flamenco. Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud heeft sinds de inschrijving op 23/01/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud klinkt als: Gypsy Kings, Celia Cruz, Mercedes Sosa, Nina Pastori, Chambao, Tom Jobim, Los Panchos, . Het repertoire van Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Ibiza Breeze - Blanca Luna en Ruud hanteert een richtprijs van €175 - €699 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.