Huphter

Indicatie €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Huphter

Check beschikbaarheid
Huphter, Rock, Hard Rock, Heavy metal band

Over ons
Huphter, dé rock-coverband voor een avond vol rock- classics van de afgelopen 45 jaar. Van Led Zeppelin en AC/DC tot Pearl Jam en Foo Fighters. En alles wat er tussen zit. Huphter wordt alom geroemd om haar kwalitatief hoogstaande en energieke optredens. Onlangs heeft Huphter haar koperen jubileum gevierd en

ondanks een paar wijzigingen in de bezetting in deze waanzinnige en soms turbulente periode, hebben de jongens nog steeds dezelfde drive en spirit waarmee ze ooit begonnen. En zijn ze vast van plan om de komende jaren elke gelegenheid die zich voordoet de boel plat te spelen. Huphter rocks!!!!!

Muziek

back in town

yell rebel

this way

Reviews

Boek Huphter en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Huphter, Rock, Hard Rock, Heavy metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maarten

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Huphter

Huphter is een band uit Doetinchem. Huphter speelt muziek in de genres Rock, Hard Rock & Heavy metal. Huphter heeft sinds de inschrijving op 27/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Huphter klinkt als: Billy Idol The Cult Foo Fighters Led Zeppelin. Het repertoire van Huphter bestaat uit alleen covers.

Huphter hanteert een richtprijs van €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.