Hossa!Hossa!Hossa!

  • Band   /   Beverwijk
  • #Schlager #Rock #Volksmuziek
  • Klinkt als Nena, Heino, Rex Gildo, Micky Krause, Troglauer Buam, Hubert von Goisern

Indicatie €700 - €2100

Stuur een persoonlijk bericht naar Hossa!Hossa!Hossa!

Check beschikbaarheid
Hossa!Hossa!Hossa!, Schlager, Rock, Volksmuziek band

Hossa Hossa Hossa is een in 2016 opgerichte 7-koppige Schlager– und Wiesnband uit het Noord-Hollandse Kennemerland. De band speelt een aanstekelijke mix van overbekende Duitse en Oostenrijkse schlagers, Oktoberfest klassiekers, Neue Volksmusik, Neue Deutsche Welle en wat roemruchte Aprés Ski-hits. Het repertoire bestaat uit liedjes van o.a. Heino, Rex Gildo, Udo Jürgens en Nena, maar ook van moderne muzikanten als Hubert von Goisern en Die Troglauer Buam e.v.a.
Geheel in de stijl van het beroemde Oktoberfest in München staat de band volledig in traditionele Beierse Trachtenkleding met echte lederhosen en dirndls op het podium. Ook de hele show is gericht op beleven van een echte Oktoberfest ervaring. Saufen, singen, spass machen, tanzen und völlig draufgehen. Een avond plezier maken. Een feest van herkenning voor jong én oud. Dat is het idee.

Muziek

Rosamunde

Ach Heinrich

99 Luftballons

Reviews

Boek Hossa!Hossa!Hossa! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Hossa!Hossa!Hossa!, Schlager, Rock, Volksmuziek band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Carlo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hossa!Hossa!Hossa!

Hossa!Hossa!Hossa! is een band uit Beverwijk. Hossa!Hossa!Hossa! speelt muziek in de genres Schlager, Rock & Volksmuziek. Hossa!Hossa!Hossa! heeft sinds de inschrijving op 09/12/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hossa!Hossa!Hossa! klinkt als: Nena, Heino, Rex Gildo, Micky Krause, Troglauer Buam, Hubert von Goisern. Het repertoire van Hossa!Hossa!Hossa! bestaat uit alleen covers.

Hossa!Hossa!Hossa! hanteert een richtprijs van €700 - €2100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.