HitMe!

  • Band   /   Den Haag
  • #Coverband #Pop #Funk
  • Klinkt als Bruno Mars, Michael Jackson, James Brown, Daft Punk, Doe Maar, Kings of Leon, Maroon5 en veel meer!

Indicatie €1999 - €3495

Stuur een persoonlijk bericht naar HitMe!

Check beschikbaarheid
HitMe!, Coverband, Pop, Funk band

Ze spelen als een DJ en klinken als jouw favoriete playlist. HitMe! bestaat uit een groep zeer bekwame jonge muzikanten die een groot arsenaal nummers moeiteloos uit hun mouw schudden. In tegenstelling tot andere bands werkt HitMe! niet met een vaste setlist maar kijken ze hoe het publiek reageert en beslissen ze ter plekke wat er gespeeld gaat worden. Moeiteloos worden nummers aan elkaar gelast of uitgerekt. Staat iedereen nog te dansen? Dan gaan we nog een rondje door! Alle songs lopen vloeiend in elkaar over zodat er continu gedanst wordt. Geen onnodige pauzes tussen de nummers dus!
HitMe! zorgt voor onvergetelijke optredens met een focus op samenspel en het publiek. Een combinatie van muzikaliteit, vakmanschap en plezier die de hele avond de voetjes van de vloer houdt.

HitMe: Altijd Raak!

Muziek

Live Footage 3

Live footage 1

Live footage 2

Reviews

Boek HitMe! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

HitMe!, Coverband, Pop, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nikkie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over HitMe!

HitMe! is een band uit Den Haag. HitMe! speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Funk. HitMe! heeft sinds de inschrijving op 15/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van HitMe! klinkt als: Bruno Mars, Michael Jackson, James Brown, Daft Punk, Doe Maar, Kings of Leon, Maroon5 en veel meer!. Het repertoire van HitMe! bestaat uit alleen covers.

HitMe! hanteert een richtprijs van €1999 - €3495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.