Het Hollands Spoor

  (3)

Indicatie €500 - €2000

Stuur een persoonlijk bericht naar Het Hollands Spoor

Check beschikbaarheid
Het Hollands Spoor, Singer-songwriter, Nederpop band

Het Hollands Spoor komt voort uit het duo Velders en Duvivier die in 2011 een platencontract kregen bij Ferdy Lancee en Barend Fransen wat resulteerde in het album "Helder Heden". Nummers van het album waren een periode te horen op de publieke radio.
Leadzanger en songwriter Rob Duvivier heeft een eigen Nederlandstalige band opgericht met de naam het Hollands Spoor die nieuwe eigen geschreven nummers spelen. De band heeft zich aan elkaar verbonden in de passie voor het Nederlandstalige lied. Soms ingetogen, soms uitbundig......maar altijd recht uit het hart.

Muziek

Rotsvast

Licht in je ogen

De Tijd

Reviews

Door op 12/02/2018

Het was een geweldige middag. Goed geluid, fijne kerels om mee samen te werken. Voor herhaling vatbaar.

Door op 01/12/2017

Wij hebben prettig samengewerkt met deze band waarbij afspraken zeer goed zijn nagekomen. Zeker voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!
Het Hollands Spoor zette zich voor de volle 100% in om er een mooi optreden van te maken en bracht dit zeer overtuigend over aan het publiek! Hun Nederlandstalige nummers uit eigen repertoire zijn veelal ingetogen en fijnzinnig en kenmerken zich door mooie tweestemmigheid en goede timing.
Beide vocalisten weten zich omringd door uitstekende muzikanten die naast voortreffelijk spel ook beschikken over een goede beheersing.
Kortom, het was een fantastisch optreden!

Door op 17/11/2017

Prima concert met mooie Nederlandstalige nummers. De artiesten stralen veel plezier uit in hun optreden. Krachtige zang met knappe teksten en mooie muzikale arrangementen. Goed contact tussen artiesten en publiek zonder klef te worden. Prima band voor een (cultureel) festival waarin taal een rol speelt. Muziek misstaat niet in het NPO1-programma De Taalstaat van Frits Spits.

Contact

Het Hollands Spoor, Singer-songwriter, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edgar

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Het Hollands Spoor

Het Hollands Spoor is een band uit Gouda. Het Hollands Spoor speelt muziek in de genres Nederpop & Singer-songwriter. Het Hollands Spoor heeft sinds de inschrijving op 31/10/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Het Hollands Spoor klinkt als: Acda en de Munnik. Het repertoire van Het Hollands Spoor bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Het Hollands Spoor krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Het Hollands Spoor hanteert een richtprijs van €500 - €2000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.