Helena Hall

Indicatie €850 - €1050

Stuur een persoonlijk bericht naar Helena Hall

Check beschikbaarheid
Helena Hall, Singer-songwriter, Electronic, Pop band

Helena Hall neemt je mee in een reis door emoties: van verdriet tot blijdschap, van rancune tot verrukking. Het singer-songwriter-duo onderscheidt zich door haar combinatie van synth-pop, intieme luistermuziek en diepgravende teksten.

Helena Hall bestaat uit de Rotterdamse Talitha Holl en de Haagse Ruben van Kruistum. In 2018 bracht het duo haar debuut-album ‘Songs for the Peninsula’ uit, wat werd bekroond met een uitverkochte release-show in Rotterdam.

Hierop volgde een jaar met shows over het hele land, van huiskamer tot theater tot poptempel. Vol nieuwe inspiratie ging het duo opnieuw de studio in om de single 'Infinity' op te namen. Sinds juli is Helena Hall ook te zien in het populaire SBS6 programma We Want More.

Voor liefhebbers van: Agnes Obel, Florence & The Machine, Arcade Fire.

Muziek

Peninsula

House of Fools

On Atheism

Reviews

Boek Helena Hall en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Helena Hall, Singer-songwriter, Electronic, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Talitha

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Helena Hall

Helena Hall is een band uit Rotterdam. Helena Hall speelt muziek in de genres Singer-songwriter, Electronic & Pop. Helena Hall heeft sinds de inschrijving op 20/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Helena Hall klinkt als: Agnes Obel, Florence & the Machine, Arcade Fire. Het repertoire van Helena Hall bestaat uit covers en eigen werk.

Helena Hall hanteert een richtprijs van €850 - €1050 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.