Hedwig & De Roode

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Hedwig & De Roode

Check beschikbaarheid
Hedwig & De Roode, Folk, Singer-songwriter, Pop band

Hedwig van Staalduine is een zangeres uit Zwolle met een voorliefde voor het schrijven van tekst. Op het ArtEZ conservatorium in Zwolle ontwikkelde ze zich tot een singer-songwriter.
Ze vormt met gitarist Kristian de Roode een muzikaal duo. Ze ontmoetten elkaar op het ArtEZ conservatorium in 2014 en sindsdien spelen ze samen. Beiden schrijven eigen werk, geïnspireerd door o.a. The Beatles, Bob Dylan en Acda en De Munnik, en ook spelen ze graag covers. Dit leidt tot sfeervolle folk, popmuziek met aandacht voor de tekst in verband met de melodie en harmonie. Dit duo geniet van iedere kans om hun muziek naar buiten te brengen. Kom vooral meegenieten!

Muziek

Losing - Hedwig & De Roode

Oops, I did it again (cover...

Best for last (cover) - Hedwig

Reviews

Boek Hedwig & De Roode en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Hedwig & De Roode, Folk, Singer-songwriter, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hedwig

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hedwig & De Roode

Hedwig & De Roode is een band uit Zwolle. Hedwig & De Roode speelt muziek in de genres Folk, Singer-songwriter & Pop. Hedwig & De Roode heeft sinds de inschrijving op 28/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hedwig & De Roode klinkt als: Bob Dylan, Acda en De Munnik, The Beatles. Het repertoire van Hedwig & De Roode bestaat uit covers en eigen werk.

Hedwig & De Roode hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.