HEARTBEATS

Indicatie €650

Stuur een persoonlijk bericht naar HEARTBEATS

Check beschikbaarheid
HEARTBEATS, Pop, Easy Listening, Coverband band

Coverband HEARTBEATS: een veelzijdige, stijlvolle topzangeres, ondersteund door twee professionele gitaristen die een modern, eigentijds programma weten neer te zetten. Basis hiervoor is een jarenlange muzikale ervaring en een zorgvuldig en breed samengesteld repertoire met een mix van ballad tot uptempo-songs van nu en de beste klassiekers.HEARTBEATS zorgt daarmee voor een onvergetelijk event.
HEARTBEATS onderscheidt zich door een eigen, originele aanpak in begeleiding en techniek wat zorgt voor een compleet geluid van prima kwaliteit van huiskamer- tot zaalniveau.
Daarin klinkt elke song zoals die van origine is bedoeld: van klein intiem tot breed of uptempo.
Voor u betekent dit een kleine bezetting met een groots muzikaal, eigentijds en actueel product. Op zijn Hollands gezegd: Live muziek met een hoog feel-good gehalte.
HEARTBEATS zorgt voor een professionele performance; het trio presenteert zich naar gelang de gelegenheid van chic, klassiek tot informeel, populair en stemt de muziek daarop af.
HEARTBEATS zorgt voor een topavond of ander andere muzikale gelegenheid en is zowel besloten als openbaar perfect inzetbaar.
Wij doen het ook prima op uw terras, braderie, kunst- of cultuur event, borrel, receptie, presentatie, diner of ander feestje.
Will Dekker - zang, Roel Stam en Jan Groenendaal -gitaar

Reviews

HEARTBEATS heeft nog geen reviews.

Contact

HEARTBEATS, Pop, Easy Listening, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - J

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over HEARTBEATS

HEARTBEATS is een band uit Beverwijk. HEARTBEATS speelt muziek in de genres Easy Listening, Pop & Coverband. HEARTBEATS heeft sinds de inschrijving op 06/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van HEARTBEATS klinkt als: HEARTBEATS. Het repertoire van HEARTBEATS bestaat uit alleen covers.

HEARTBEATS hanteert een richtprijs van €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.