Harpiste Lucia Wisse

  (13)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Klassiek #Pop
  • Klinkt als Licht klassieke harp muziek
  • 23 geverifieerde boekingen

Indicatie €225 - €649

Stuur een persoonlijk bericht naar Harpiste Lucia Wisse

Check beschikbaarheid
Harpiste Lucia Wisse, Klassiek, Pop soloartist

Lucia Wisse begon op 6 jarige leeftijd met harpspelen bij Margot Flipse-Broeders. Na diens overlijden erfde Lucia haar harp (Wurlitzer) omdat zij op dat moment haar meest belovende leerlinge was. Lucia volgde lessen bij Helga Terlouw-van Renesse, Edward Witsenburg en in Brussel bij Susanna Mildonian.
Zij studeerde op het conservatorium in Utrecht bij Emily Boedijn. Zij volgde masterclasses bij grote namen en won prijzen op diversen concoursen. Als soliste trad zij met verschillende orkesten op in binnen- en buitenland.
Lucia soleerde op 17 jarige leeftijd o.a in het fluit/harp concert van W.A Mozart met het Residentie Jeugd orkest in Tjechië ,enkele malen als jong talent met het Morceau de concert van C. Saint-Saëns en Konzert für Harfe van G.F.Händel.
Lucia heeft als doel gesteld de harp te introduceren bij het grote publiek. In 2012 werd haar een CD productie aangeboden die zij zelf mocht invullen. Het werd een "easy listening" CD met korte makkelijk te beluisteren composities. De CD heeft hele goede recensies gekregen en wordt wereldwijd verkocht. Hij is al vaak gedraaid op de Nederlandse en buitenlandse klassieke radio. Ook was Lucia uitgenodigd op de regionale televisie en radiozenders om live te komen spelen.
In december 2014 tekende Lucia een exclusief platen contract bij Centaur Records in de USA. Zij mag 2 solo CDs en een CD met haar violiste maken. Deze zal ook wereldwijd worden uitgegeven.
In 2015 werd Lucia gevraagd door het Oranje comité om te spelen voor de koning.
Onlangs speelde zij in België op de kerkelijke uitvaart ceremonie van voormalig minister Paul van Gremsbergen Ook werd zij uitgenodigd te spelen tijdens de bijeenkomst van de burgemeesters en secretarissen van Zuid-Holland.
https://www.youtube.com/watch?v=vfWMGOZqEVM
www.harpisteluciawisse.nl

Muziek

Sonatine nr 2. - Naderman

Canon in D - Pachelbel

Grand Arpeggio- Chalmers

Foto's

Reviews

Door op 02/06/2018

Lucia en Edith hebben opgetreden op ons huwelijk. Voor ons en wat we vernamen van onze gasten was dit een van de absolute hoogtepunten van de dag. Veel dank daar voor.

Lucia neemt echt de tijd om mee te denken en om muziek naar wens in te studeren. Het resultaat was oorstrelend en maakte het plaatje helemaal compleet.

De communicatie verliep ook zeer prettig en afspraak = afspraak. Absolute aanrader dus.

Door op 14/05/2018

Sinds enkele jaren verzorgt mevrouw Lucia Wisse de muzikale intermezzo's van de jaarlijkse herdenkingsplechtigheid op de eerste zondag van mei op de algemene begraafplaats De Essenhof. Het contact vooraf, tijdens en achteraf met haar is plezierig en professioneel. De gemaakte afspraken komt zij altijd na en wat ik enorm belangrijk vind is dat zij mij adviseert in de te spelen muziekstukken. Zij leeft zich van te voren goed in. De muzikale intermezzo's worden door haar en haar metgezel, de violoste E. Mathot, excellent uitgevoerd.

Door op 04/04/2018

Een prachtig optreden waar de bewoners ontzettend van hebben genoten.

Contact

Harpiste Lucia Wisse, Klassiek, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lucia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Harpiste Lucia Wisse

Harpiste Lucia Wisse is een solo-artiest uit Den Haag. Harpiste Lucia Wisse maakt vooral muziek in de genres Klassiek & Pop. Harpiste Lucia Wisse heeft sinds de inschrijving op 07/01/2016 in totaal 23 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Harpiste Lucia Wisse klinkt als: Licht klassieke harp muziek. Het repertoire van Harpiste Lucia Wisse bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Harpiste Lucia Wisse krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

Harpiste Lucia Wisse hanteert een richtprijs van €225 - €649 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.