Hans & Renate

Indicatie €395 - €495

Stuur een persoonlijk bericht naar Hans & Renate

Check beschikbaarheid
Hans & Renate, Akoestisch, Pop, Easy Listening band

Hans & Renate – Beste zangers van Nederland unplugged

Hun repertoire bestaat uit de beste songs van de beste zangers van Nederland. Songs over vriendschap, de liefde en het leven. Een kleine greep, B. Middler, Adele, James Taylor, Claudia de Breij, Ruth Jacott, Sting, Johnny Cash, The Beatles. Maar de songs zijn zo bewerkt dat de 2 stemmen en 1 gitaar klinken als een complete band.
Bovendien klinken de stemmen van Hans & Renate klinkt zo hecht dat het soms lijkt alsof er drie mensen zingen. Daarnaast speelt Hans ook eigen werk en een aantal wereld beroemde stukken. Dit op een wijze die je zelden hoort.
Uiteraard neemt Hans ook zijn Tennis Racket Gitaar mee, een uniek instrument. De meeste mensen kunnen niet geloven dat er zo’n mooi geluid uit tennisracket gehaald kan worden.
Door hun jarenlange ervaring weten Hans & Renate dat ze ervoor moet zorgen dat de mensen een fijn optreden meemaken. Het is pas geslaagd als men er nog vaak met een goed gevoel aan terug denkt.

Muziek

The rose

Halleluja

Ring of Fire

Foto's

Reviews

Hans & Renate heeft nog geen reviews.

Contact

Hans & Renate, Akoestisch, Pop, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Hans & Renate

Hans & Renate is een band uit Alkmaar. Hans & Renate speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Easy Listening. Hans & Renate heeft sinds de inschrijving op 26/04/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Hans & Renate klinkt als: De beste zangers van Nederland. Het repertoire van Hans & Renate bestaat uit covers en eigen werk.

Hans & Renate hanteert een richtprijs van €395 - €495 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.