Gysèle

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Gysèle

Check beschikbaarheid
Gysèle , Minimal, House, Vinyl dj

Al van jongs af aan is Gysèle met muziek bezig. Ze komt uit een muzikaal nest en speelt vanaf haar vijfde piano. In haar jeugd kreeg ze al veel verschillende soorten muziek mee; van The Red Hot Chili Peppers en Ice-T in de auto tot aan Prokofiev in het concertgebouw. Haar vader draaide altijd alleen maar LP's en toen ze drie jaar geleden begon met draaien was de voorkeur al meteen duidelijk: Vinyl only. En daar blijft ze bij.

Muziek is voor Gysèle niet strikt onder te verdelen in genres, alles wat lekker samen klinkt 'mag' aan elkaar gemixt. Zo kan het zijn dat er af en toe een hip hop plaat, een 90's knaller of een disco klassieker doorheen klinkt. Maar de basis is minimal, techno en house. Haar grootste inspiratiebron is The Prodigy. Als kindje 'zong' ze de teksten mee en danste ze op de heftige beats voor de spiegel. Maar ook de schoonheid van klassieke muziek, obscure minimal platen of oude popnummers zijn een inspiratiebron. Ze houd niet van één genre, juist het creëren van kruisbestuivingen is voor haar de uitdaging.

In maart 2017 won ze de publieksprijs van de TWSTd DJ contest, de grootste DJ wedstrijd van de BENELUX. Ze heeft in haar relatief korte DJ carrière al op behoorlijk wat gerenommeerde locaties gedraaid zoals Melkweg, Ruigoord, Club Chalet (Berlijn) en Claire. Gysèle maakt er in zowel een grote, als een kleine venue, altijd een feest van.

Muziek

Techno Vinyl freestyle mix

Reviews

Boek Gysèle en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Gysèle , Minimal, House, Vinyl dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gysèle

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gysèle

Gysèle is een DJ uit Amsterdam. Gysèle draait muziek in de stijlen Minimal, House & Vinyl. Gysèle heeft sinds de inschrijving op 05/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gysèle klinkt als: Gysèle. Het repertoire van Gysèle bestaat uit covers en eigen werk.

Gysèle hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.