Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show

  (3)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Nederpop #Rock
  • Klinkt als Guus Meeuwis, The Scene, Nielson, André Hazes, Doe Maar
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €2250 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show

Check beschikbaarheid
Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show, Nederpop, Rock band

Tijdens Leukste Nederlandstalige Show speelt de Guus Bok Liveband feestelijke Nederlandstalige popmuziek die iedereen uit volle borst meezingt én eigen hits. Zing mee met ‘Brabant’ van Guus Meeuwis, rock mee met ‘Stil In Mij’ van Van Dik Hout, dans mee met ‘Schudden’ van Def Rhymz en loop aan het einde de polonaise mee tijdens ‘Laat De Zon In Je Hart’ van Renee Schuurmans. De show is muzikaal verrassend, bomvol hits en met veel interactie tussen de 7-koppige band en het publiek. Guus is een echte gangmaker en zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Kortom: 100% feestgarantie. De show, die steeds vernieuwd wordt, is perfect voor bedrijfsfeesten, pleinfeesten en tentfeesten.

Muziek

Alles Komt Goed

Nadien

Rotterdam Leeft In Mij

Reviews

Door op 11/06/2018

We hebben dankzij de Guus Bok Liveband een geweldig feest gehad, de dansvloer was continu gevuld met dansende mensen en de reacties waren zeer positief.... omgang met de bandleden was zeer positief en leuk....... Top band!!

Door op 10/08/2017

Het contact was geweldig Guus en zijn Band hebben een geweldige avond voor ons verzorgd! Er waren heel veel lovende reacties van onze gasten. We hebben een Top avond gehad waar we met plezier aan terug denken.

Door op 26/07/2017

Super leuk contact gehad met Guus. Heerlijke sfeer is er gezet en ze waren heel erg meedenkend. Super band

Contact

Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show, Nederpop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Guus

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show

Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show is een band uit Rotterdam. Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show speelt muziek in de genres Nederpop & Rock. Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show heeft sinds de inschrijving op 17/07/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show klinkt als: Guus Meeuwis, The Scene, Nielson, André Hazes, Doe Maar. Het repertoire van Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Guus Bok Liveband: de leukste Nederlandstalige Show hanteert een richtprijs van €2250 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.