Guus Bok Liveband (Nederpop)

  (3)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Nederpop #Rock
  • Klinkt als Guus Meeuwis, The Scene, Nielson, André Hazes, Doe Maar
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €1500 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Guus Bok Liveband (Nederpop)

Check beschikbaarheid
Guus Bok Liveband (Nederpop), Nederpop, Rock band

De Guus Bok Liveband bekend van TV, speelt superleuke Nederlandstalige muziek. De show is een feest van herkenning, in sneltreinvaart komt het ene na het andere bekende nummer voorbij. Tegelijkertijd is het karakter van de show stoer, en rockt het stevig. De bezetting is mét blazers voor een extra krachtig geheel. Naast dat het muzikaal gaaf in elkaar zit, heeft de band met unieke frontman Guus Bok veel interactie met het publiek. Zo is er een luchtgitaarbattle met vrijwilligers uit het publiek en een duet sing-off.
Van kwaliteit bent u gegarandeerd: Guus Bok is met zijn band anderhalf jaar de huisband op televisie bij FoxSports geweest en hij staat met regelmaat in line-ups met o.a. Miss Montreal, Racoon en Kensington. Deze band is perfect voor uw dorpsfeest, tentfeesten, bedrijfsfeest, Koningsdag of studentenfeest.

Muziek

Alles Komt Goed

Nadien

Rotterdam Leeft In Mij

Reviews

Door op 11/06/2018

We hebben dankzij de Guus Bok Liveband een geweldig feest gehad, de dansvloer was continu gevuld met dansende mensen en de reacties waren zeer positief.... omgang met de bandleden was zeer positief en leuk....... Top band!!

Door op 10/08/2017

Het contact was geweldig Guus en zijn Band hebben een geweldige avond voor ons verzorgd! Er waren heel veel lovende reacties van onze gasten. We hebben een Top avond gehad waar we met plezier aan terug denken.

Door op 26/07/2017

Super leuk contact gehad met Guus. Heerlijke sfeer is er gezet en ze waren heel erg meedenkend. Super band

Contact

Guus Bok Liveband (Nederpop), Nederpop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Guus

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Guus Bok Liveband (Nederpop)

Guus Bok Liveband (Nederpop) is een band uit Rotterdam. Guus Bok Liveband (Nederpop) speelt muziek in de genres Nederpop & Rock. Guus Bok Liveband (Nederpop) heeft sinds de inschrijving op 17/07/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Guus Bok Liveband (Nederpop) klinkt als: Guus Meeuwis, The Scene, Nielson, André Hazes, Doe Maar. Het repertoire van Guus Bok Liveband (Nederpop) bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Guus Bok Liveband (Nederpop) krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Guus Bok Liveband (Nederpop) hanteert een richtprijs van €1500 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.