Guilty Jackets

  • Band   /   Haarlem
  • #Pop #Rock 'n Roll #Disco
  • Klinkt als Queen, ABBA, Beatles, Spice Girls, Ed Sheeran, Bruno Mars, Tina Turner, Aretha Franklin, Bon Jovi, Coldplay.

Indicatie €800 - €1300

Stuur een persoonlijk bericht naar Guilty Jackets

Check beschikbaarheid
Guilty Jackets, Pop, Rock 'n Roll, Disco band

Let's go Guilty! Wij brengen al jouw Guilty Pleasures naar elk feest, bruiloft of partij!

Guilty Jackets just wanna have fun! Deze Party Coverband brengt jouw feestje tot een hoogtepunt. De Medleys zitten vol bekende hits en zo vliegen de meezingers in razendsnel tempo om je oren! Met veel plezier en aanstekelijke energie spelen wij alle songs die jij stiekem het allerliefste hoort.

Wij gaan van YMCA naar I will survive, van ABBA naar Queen en wisselen The Beatles af met Bon Jovi. Onze zangeres zingt haar beste Avril Lavigne tot Aretha Franklin. Onze gitarist knalt er een vieze Slash solo in en zingt vervolgens een paar liedjes als Freddie Mercury. De ritme sectie swingt de voetjes van de vloer en onze toetsenist zet je favoriete piano ballads in. Kortom, een avondvullende show die vraagt om te dansen en mee te zingen.

Put on your Guilty Jacket!

Reviews

Boek Guilty Jackets en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Guilty Jackets, Pop, Rock 'n Roll, Disco band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Sven

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Guilty Jackets

Guilty Jackets is een band uit Haarlem. Guilty Jackets speelt muziek in de genres Pop, Rock 'n Roll & Disco. Guilty Jackets heeft sinds de inschrijving op 16/10/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Guilty Jackets klinkt als: Queen, ABBA, Beatles, Spice Girls, Ed Sheeran, Bruno Mars, Tina Turner, Aretha Franklin, Bon Jovi, Coldplay. . Het repertoire van Guilty Jackets bestaat uit alleen covers.

Guilty Jackets hanteert een richtprijs van €800 - €1300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.