Gross

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Gross

Check beschikbaarheid
Gross, Allround, Rock, Funk band

Gross is een 4-koppige rockband. Het zelf geschreven repertoire bevat invloeden van onder andere Red Hot Chili Peppers, Nirvana en Iron Maiden. Deze invloeden zijn samengesmolten tot een Gross geheel.

De heren van Gross merkte in hun eigen stad weinig variatie in muziek. Daarom hebben zij de band opgericht. Het doel was om een vast muziekgenre los te laten en meer diversiteit te creëren in hun muziek. Dit beviel zo goed dat zij verder willen kijken dan de eigen stad. De band heeft gestaan in voorprogramma’s van grote bands zoals: “The brew”, “Damage Inc” en ''The Toasters'' maar zijn momenteel gegroeid tot een hoofdact waardige band.

De harde gitaren en stevige ritmesectie zorgt voor een knallend geheel dat je nog lang bij zal blijven. Hoewel je oren exploderen en je hart je bloed sneller laat stromen, betrapt menig luisteraar zichzelf erop dat hij de volgende dag de liedjes nafluit.

Muziek

bread and butter

Reviews

Boek Gross en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Gross, Allround, Rock, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stephan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gross

Gross is een band uit Lelystad. Gross speelt muziek in de genres Allround, Rock & Funk. Gross heeft sinds de inschrijving op 01/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gross klinkt als: red hot chili peppers. Het repertoire van Gross bestaat uit covers en eigen werk.

Gross hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.