Gospel Queens

  • Band   /   Amsterdam
  • #Soul #Gospel #Dance
  • Klinkt als Sister act, Edwin Hawkins, Aretha Franklin, Jocelyn Brown

Indicatie €995 - €1949

Stuur een persoonlijk bericht naar Gospel Queens

Check beschikbaarheid
Gospel Queens, Soul, Gospel, Dance band

De Gospel Queens is een swingende zangformatie van internationale allure. Sister Sally, Miss T en Sister Veronica zingen gospel classics en soulvolle songs. Op hun repertoire prijken wereldberoemde liedjes als Oh Happy Day, Go Like Elijah, Hallelujah, Let the sun shine in, Keep on rising, Always there, Shine on me en Mesmerized. En vergeet hun eigen singles Gonna Build A Mountain en Oh Holy Night niet. De Gospel Queens worden telkens teruggevraagd bij radio en tv-omroepen zoals RTL, Omroep Max en QMusic.

Met je voetjes van de vloer of genietend vanuit je luie stoel; met hun tomeloze energie, kostelijke humor en volle zangkwaliteiten maken de Queens van elk bedrijfs- en personeelsfeest, jubileum, seminar, huwelijk, festival, opening, conferentie, verjaardag en kerkdienst een ware happening. Van een kortdurend evenement tot een avondvullend programma, de Gospel Queens zorgen altijd voor een sfeervol en onvergetelijk programma. Persoonlijke noten verwerken zij met souplesse in het optreden. Graag zelfs.

De Gospel Queens is een prachtig gospelensemble voor een bezielde uitsmijter op elke party!

Extra informatie

Van een kortdurend evenement tot een avondvullend programma… voor drie liedjes, zes, twaalf of meer… de Gospel Queens zorgen altijd voor een sfeervol programma passend bij jouw evenement of feest. De groep heeft een vaste bezetting van drie dames. Dit ensemble kan onder de naam Gospel Queens & Friends eventueel worden uitgebreid tot zes vocalisten.

Er wordt altijd versterkt gezongen. Bij optredens van de Gospel Queens komt onze vaste geluidstechnicus van partner Limmerick mee. Wij regelen de benodigde geluidsset. Het betreft een tape-act, dus er is geen lange opbouw nodig. Geef bij een aanvraag een indicatie van het te verwachten aantal genodigden en informatie over de locatie. Is er een geluidsinstallatie aanwezig die voldoet aan onze wensen, dan kunnen we ter plaatse ‘inprikken’. Technische rider beschikbaar.

Muziek

Think

Go like Elijah

Shined on me

Reviews

Boek Gospel Queens en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Gospel Queens, Soul, Gospel, Dance band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jerry

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gospel Queens

Gospel Queens is een band uit Amsterdam. Gospel Queens speelt muziek in de genres Soul, Gospel & Dance. Gospel Queens heeft sinds de inschrijving op 09/02/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gospel Queens klinkt als: Sister act, Edwin Hawkins, Aretha Franklin, Jocelyn Brown. Het repertoire van Gospel Queens bestaat uit alleen covers.

Gospel Queens hanteert een richtprijs van €995 - €1949 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.