GiGi

Indicatie €250 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar GiGi

Check beschikbaarheid
GiGi, Rap, Alternatief, R&B soloartist

Profiel

Naam Jennilson do Rosario

Artiestennaam Gigi

Leeftijd 28 jaar

Label WavegangSD Spotify Gigi Gigi Youtube WavegangSD WavegangSD

Voorstellen

Ik ben Jennilson do Rosario ook wel bekend als 'GiGi' wat ook mijn artiestennaam is. Ik ben 28 jaar en ben geboren in hartje Rotterdam, me ouders komen oorspronkelijk uit de Kaap Verdische Eilanden.

Mijn passie voor muziek is ongekend en mijn doel is om mijn muziek met luisteraars te delen, daarbij probeer ik altijd een boodschap mee te brengen. Natuurlijk gaat t deze tijden niet alleen meer om de boodschap maar ook om de vibe die een artiest creëert, maar als je het aan mij vraagt ben ik een artiest die inhoudelijk sterk in zijn schoenen staat.

Ik ben in mijn jongere jaren altijd gezien als talent, iemand die wat kan bereiken in t muziekwereldje.

Het is allemaal begonnen op 13 jarige leeftijd toen ik een rapworkshop kreeg van "RMB" ook wel bekend als de manager van Broederliefde , ik werd meteen eruit gepikt om met hem mee te gaan naar shows die hij destijds gaf om op te treden.

op me 19e ben ik een formatie begonnen genaamd "de havendragers" waarmee ik met me 1e single meteen een uitnodiging kreeg van Funx om een interview te doen en om me single te mogen afspelen op de radiozender Funx. Verder traden we op in "de doelen" "schouwburg" "dunyafestivals" de echte Rotterdamse platformen om je muzikaliteit te tonen.

Door persoonlijke omstandigheden heb ik mijn muziek nooit echt kunnen doorpakken, maar heb ook nooit stilgezeten. In tussentijd bleef ik rapworkshops geven op basisscholen en werkte ik als freelancer voor de deelgemeente Delfshaven waar ik vandaan kom.

Totdat ik me huidige producer weer tegenkwam Jeffrey da Luz "Aliencity". Na 5 jaar elkaar niet gezien te hebben spraken we weer af om aan de slag te gaan, natuurlijk had ik er meteen zin in omdat ik eerder beats van hem nam en vaker bij hem in de studio kwam en ik wist wat voor magie hij allemaal op tafel kon brengen. We besloten om een label op te starten "Wavegang Stardust", waar ik de artiest/CEO van ben.

We zijn op dit moment hard op weg om een gevestigde naam te worden in de muziekscene, en hebben nu 2 videoclips uitgebracht (V.I.P en 15 HOOG) en zit er nog veel meer aan te komen. Onze label begint nu vorm te krijgen met andere artiesten en een topmanagment.

Onze quote is dan ook: “Als je denkt dat het stopt komt t weer” wat eigenlijk ook symbool staat voor onze muziekcarriere tot nu toe en de vloeiende waves die wij in dit muziekwereld willen brengen.

Muziek

Day Ones

15 Hoog

VIP

Reviews

Boek GiGi en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

GiGi, Rap, Alternatief, R&B soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jay

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over GiGi

GiGi is een solo-artiest uit Rotterdam . GiGi maakt vooral muziek in de genres Rap, Alternatief & R&B. GiGi heeft sinds de inschrijving op 21/08/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van GiGi klinkt als: Ronnie flex , Idaly . Het repertoire van GiGi bestaat uit covers en eigen werk.

GiGi hanteert een richtprijs van €250 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.