FunkThis

  • Band   /   Nieuwegein
  • #Funk #Soul #Dance
  • Klinkt als Justin Timberlake, Prince, Haddaway, Whitney Houston, Stevie Wonder, CHIC, Montell Jordan, Bruno Mars,

Indicatie €1800

Stuur een persoonlijk bericht naar FunkThis

Check beschikbaarheid
FunkThis, Funk, Soul, Dance band

Funk This is enthousiaste 6-koppige band die graag het publiek wil vermaken met dansbare covers met een funky bite. Met een mix van Funk, Soul, Hip hop, R&B, Disco en Reggae is het een feestje voor iedereen!

Ons uitgangspunt is dansen, springen en lekker meezingen! FunkThis staat garant voor een feestje en de volgende ochtend spierpijn van het dansen.

Funk This snapt dat een bruiloft geen studentenfeest is, een receptie geen kroeg is en een gala avond geen concert is. Iedere situatie is anders en Funk This weet daar als geen ander op in te spelen. We zijn flexibel en stemmen ieder optreden af op jou wensen.

Contact

FunkThis, Funk, Soul, Dance band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Vincent

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over FunkThis

FunkThis is een band uit Nieuwegein. FunkThis speelt muziek in de genres Funk, Soul & Dance. FunkThis heeft sinds de inschrijving op 31/05/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van FunkThis klinkt als: Justin Timberlake, Prince, Haddaway, Whitney Houston, Stevie Wonder, CHIC, Montell Jordan, Bruno Mars, . Het repertoire van FunkThis bestaat uit alleen covers.

FunkThis hanteert een richtprijs van €1800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.