Funk Karavaan

  • DJ   /   Utrecht
  • #Funk #Soul #Disco
  • Klinkt als James Brown, Meters, Lefties Soul Connections, Donny Hathaway

Indicatie €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Funk Karavaan

Check beschikbaarheid
Funk Karavaan, Funk, Soul, Disco dj

De Funkkaravaan is een knaloranje caravan die je mee neemt naar de soulvolle jaren ’60 en funky jaren ‘70. Met deze retro sleurhut aan de trekhaak en een enorme stapel vinyl op de achterbank toeren muziekliefhebbers Niels en Pim door het land. Op festivals en feesten klappen de DJ’s hun caravan open en draaien ze hun beste funk- en soulplaatjes. En niet zomaar plaatjes, de jongens van de Funkkaravaan maken er een sport van de beste grooves, warmste stemmen en hardste trompetten op vinyl te krijgen. Laat je verrassen door de gouwe ouwe en onbekende pareltjes van de Funkkaravaan en kom bij hen relaxen op het gezellige terras, doe een potje sjoel met je vrienden of gooi gewoon gelijk je heupjes los. Het kan allemaal!

Foto's

Reviews

Boek Funk Karavaan en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Funk Karavaan, Funk, Soul, Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Pim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Funk Karavaan

Funk Karavaan is een DJ uit Utrecht. Funk Karavaan draait muziek in de stijlen Funk, Soul & Disco. Funk Karavaan heeft sinds de inschrijving op 16/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Funk Karavaan klinkt als: James Brown, Meters, Lefties Soul Connections, Donny Hathaway. Het repertoire van Funk Karavaan bestaat uit alleen covers.

Funk Karavaan hanteert een richtprijs van €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.