Frenky en de Freaks

Indicatie €250 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Frenky en de Freaks

Check beschikbaarheid
Frenky en de Freaks, Rock 'n Roll, Nederpop, Singer-songwriter band

Biografie Frenky en de Freaks

Frenky en de Freaks zijn door hun muziek , teksten en uitstraling niet in een hokje te plaatsen. Met songtitels als Terrorist, Kut, Vreemd Spelleke, Freakshow, lekker dronken worden, Fitnesswijf, Gehaktbal met jus en nog vele andere eigen nummers. Weten zij het publiek altijd te verrassen en te boeien.

De zanger Frenky von Haze wordt begeleid door een bende van freaks die ons rondleiden door verschillende muziekstijlen. Rock n roll, Country, gypsy, en zelfs een heuse kerstplaat alles is mogelijk bij de freaks.
Frenky zingt Nederlandstalig en rijmt alsof zijn leven ervan afhangt. Door de teksten die provocerend, maatschappij kritisch of gewoon totale onzin zijn verschijnt altijd een lach op de gezichten van de luisteraars.

Na het maken van hun eerste videoclip “Onder de kerstboom" die meteen al door Giel Beelen "Radio Veronica” werd op gepikt zijn ze druk bezig met het opnemen en schrijven van meer materiaal.
Ze ontwikkelde in eigen beheer livevideo's met professionele geluidsopnames die nu op Frenky en de Freaks youtube channel te bewonderen zijn. Ook stonden ze met hun show in het voorprogramma van
The Wc Experience in The Box in Hilvarenbeek. Ook maakte ze het Publiek van Elastiek festival blij door te trakteren op gratis gehaktballen tijdens hun spetterende de show.
De volgende stap! Veel optreden, Nederland veroveren! En een eerste album ontwikkelen.

Kom kijken naar deze band!
Aanschouw dat gefreak op dat instrument
Jaa... die oortjes worden flink verwend!
Gegarandeerd een vreemde show die nooit gaat zoals gepland.

Muziek

Frenky en de Freaks - Hater

Frenky en de Freaks - Lekke...

Frenky en de Freaks - Stiek...

Foto's

Reviews

Boek Frenky en de Freaks en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Frenky en de Freaks, Rock 'n Roll, Nederpop, Singer-songwriter band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Livemusic

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Frenky en de Freaks

Frenky en de Freaks is een band uit Tilburg. Frenky en de Freaks speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Nederpop & Singer-songwriter. Frenky en de Freaks heeft sinds de inschrijving op 07/01/2020 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Frenky en de Freaks klinkt als: Rock & Lol, Nederlandstalig, Feestband, . Het repertoire van Frenky en de Freaks bestaat uit covers en eigen werk.

Frenky en de Freaks hanteert een richtprijs van €250 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.