Frans van Dorland

  • Soloartiest   /   Nijmegen
  • #Blues #Pop #Easy Listening
  • Klinkt als elvis presley, tom jones, roy orbison,engelbert humperdinck,marty robbins

Indicatie €200 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Frans van Dorland

Check beschikbaarheid
Frans van Dorland, Blues, Pop, Easy Listening soloartist

Biografie :

De goedlachse Frans van Dorland is geboren en getogen in Nijmegen en daarmee een rasechte Nijmegenaar. Als kind was Frans al bezeten van muziek en kwam hij via via in contact met zanger en tekstdichter Henny Thijssen (bekend van Hazes teksten), die Frans verder op gang hielp in de muziekwereld. Frans kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Henny deed Frans het aanbod om een liedje te gaan schrijven. Dit resulteerde in de debuutsingle “Alleen” welke in 2017 verscheen. Na het succes van deze debuutsingle werd het tijd voor een opvolger daarvan en dat resulteerde in “Ik ben mijn jaloezie verloren”, met daarin opnieuw de bekende Shadows gitaar (Fender), waarmee wordt terug gegrepen naar de vijftiger/zestiger jaren. Dat gevoel naar die jaren zal zeker herkenbaar zijn voor velen bij deze single.
Frans houdt van het levenslied maar zijn hart ligt ook bij het Engelstalige lied , dus bij optredens zingt hij ook graag nummers van Elvis Presley , Roy Orbinson , Tom Jones , Engelbert Humperdinck en Marty Robbins. Kortom Frans is een artiest van vele markten thuis.

Muziek

Ik ben mijn jaloezie verloren

Alleen

In the Ghetto

Reviews

Boek Frans van Dorland en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Frans van Dorland, Blues, Pop, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Frans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Frans van Dorland

Frans van Dorland is een solo-artiest uit Nijmegen. Frans van Dorland maakt vooral muziek in de genres Blues, Pop & Easy Listening. Frans van Dorland heeft sinds de inschrijving op 02/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Frans van Dorland klinkt als: elvis presley, tom jones, roy orbison,engelbert humperdinck,marty robbins. Het repertoire van Frans van Dorland bestaat uit covers en eigen werk.

Frans van Dorland hanteert een richtprijs van €200 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.