Wen And Her Men

  (3)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Pop Rock covers, onvervalste Rockenergie
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Wen And Her Men

Check beschikbaarheid
Wen And Her Men, Coverband, Rock, Pop band

Onvervalste Rock energie

Wen And Her Men staan garant voor een avond vol onvervalste en aanstekelijke rock energie.

Wen And Her Men is een krachtige coverband dat bestaat uit Gertjan (gitaar), Jimmy (Drums), Hans (bas en zang) en zangeres Wendy die een uitgesproken voorliefde heeft voor rock, voornamelijk voor stemmen met een kartelrandje.

Feesttenten, bedrijfsfeesten, bruiloften en uitgaansgelegenheden: daar heeft de band de afgelopen jaren furore gemaakt.

Het repertoire bestaat uit een mix van bekende en verrassende pop-rock covers uit de jaren 70, 80 en 90 die moeiteloos afgewisseld worden met hits van nu. Wen And Her Men spelen rock muziek van Red Hot Chili Peppers en Nirvana tot aan Anouk en Coldplay en alles wat daar tussen zit. Eigenlijk van alles wat we zelf leuk vinden! Het varieert van classic rock van ACDC of Golden Earring naar U2, Queen, Blondie, Police maar ook The Offspring, Queens of the Strone Age, Guano Apes...

De bekendste Rock nummers van de afgelopen jaren zitten allemaal in het repertoire. Deze energieke covers worden met veel passie gespeeld en het publiek zal niet kunnen stilstaan. Maar wij kunnen niet alleen dat, Wen And her men is namelijk niet bang om ook een mooie ballad er tussendoor te spelen. De band speelt verder in op wat het publiek vraagt, wij hebben geen vaste sets. Het repertoire blijft hierdoor verrassend en boeiend. Bij ons draait het om goede muziek: No nonsense, Rock n Roll !!

Dit in combinatie met een vrolijke en enthousiaste podiumuitstraling maken Wen And Her Men tot een uiterst geschikte band voor elke gelegenheid! De bandleden beleven zelf vreselijk veel plezier aan het samen spelen en dit straalt af op het publiek, zo blijkt keer op keer.

"Het belangrijkste voor ons is het plezier in het muziek maken, in het optreden en het samen op pad zijn"......

Heeft u een energieke band nodig? Laat ons weten waar en wanneer en wij zullen er zijn om er een bijzonder moment van te maken! We hebben voor de meeste optredens een eigen geluidsapparatuur en een basis lichtinstallatie. Grotere locatie zijn verder ook geen probleem, we hebben voldoende contacten in onze netwerk om elke podium van de nodige techniek te voorzien.

Muziek

The Dark

Creep

Weak

Foto's

Reviews

Door op 29/01/2017

Ik was er gisteren bij, goede band, goed muziek, heb mij prima vermaakt, bedankt, ik kijk uit naar een volgende keer!

Door op 17/01/2017

Vorig september van jullie genoten in Hellevoetsluis, wij hebben van het Barbiertje gehoord dat jullie binnenkort weer komen. Yes!! Wij staan vooraan!

Door op 12/12/2016

Hele leuk band met een goed repertoire en vooral een fantastische energie. Het was een bijzondere verjaardags(duo)feest. Van harte bedankt voor jullie flexibele inzet, in het dorp zal er lang nagesproken worden over de vele toegiften :-)

Contact

Wen And Her Men, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wen And Her Men

Wen And Her Men is een band uit Amsterdam. Wen And Her Men speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. Wen And Her Men heeft sinds de inschrijving op 26/01/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wen And Her Men klinkt als: Pop Rock covers, onvervalste Rockenergie. Het repertoire van Wen And Her Men bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Wen And Her Men krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Wen And Her Men hanteert een richtprijs van €400 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.