Wen And Her Men

  (3)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Pop Rock covers, onvervalste Rockenergie
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Wen And Her Men

Check beschikbaarheid
Wen And Her Men, Coverband, Rock, Pop band

Onvervalste + aanstekelijke rockenergie

Wen And Her Men is een krachtige coverband die bestaat uit Gertjan (gitaar), Jimmy (drums), Hans (bas + zang) en zangeres Wendy.

Het repertoire bestaat uit een mix van bekende en verrassende pop+rock covers uit de jaren 70, 80 en 90 die moeiteloos afgewisseld worden met hits van nu. Wen And Her Men spelen Skunk Anansie tot aan Anouk en Guns ‘n’ Roses… en alles wat daar tussen zit.

Dit in combinatie met een enthousiaste en energieke podiumuitstraling maken Wen And Her Men tot een uiterst geschikte band voor elke gelegenheid. Of het nou een zaterdagavond in de kroeg is, een festival, kermis, bruiloft, bedrijfsfeest of de 80ste verjaardag van je superhippe oma.

'Het belangrijkste voor ons is het plezier in het muziek maken, in het optreden en het samen op pad zijn..'

Vier zeer ervaren muzikanten, die elk hun sporen op het podium hebben verdiend. Leadzangeres Wendy Maria Dekker kwam via verschillende bands (reggae, pop, rock, funk, soul) terecht bij deze mannen om hier lekker de rockchick uit te hangen. Veelzijdig, zo zou je haar stem het beste kunnen omschrijven. En daarom nooit saai om naar te luisteren. Niet alleen Wen, maar ook Her Men hebben jarenlange ervaring in diverse formaties. Gitaarvirtuoos Gertjan Smith geeft het repertoire met zijn groovy rocksound net dat beetje extra. En bassist Hans Esser zet samen met drummer Jimmy Rouwenhoff de strakke, stevige fundering neer, die nodig is om écht te rocken en van elk optreden een feestje te maken.

Heeft u een band met power nodig? Laat ons weten waar en wanneer en wij zullen er zijn om er een bijzonder moment van te maken!

Voor de meeste optredens hebben wij eigen geluidsapparatuur ter beschikking en een basis lichtinstallatie. Grotere locaties zijn verder ook geen probleem; we hebben voldoende contacten in ons netwerk om elk podium van de nodige techniek te voorzien.

Muziek

High Road Easy

Nobody's Wife

You Oughta Know

Reviews

Door op 29/01/2017

Ik was er gisteren bij, goede band, goed muziek, heb mij prima vermaakt, bedankt, ik kijk uit naar een volgende keer!

Door op 17/01/2017

Vorig september van jullie genoten in Hellevoetsluis, wij hebben van het Barbiertje gehoord dat jullie binnenkort weer komen. Yes!! Wij staan vooraan!

Door op 12/12/2016

Hele leuk band met een goed repertoire en vooral een fantastische energie. Het was een bijzondere verjaardags(duo)feest. Van harte bedankt voor jullie flexibele inzet, in het dorp zal er lang nagesproken worden over de vele toegiften :-)

Contact

Wen And Her Men, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Hans

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Wen And Her Men

Wen And Her Men is een band uit Amsterdam. Wen And Her Men speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. Wen And Her Men heeft sinds de inschrijving op 26/01/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Wen And Her Men klinkt als: Pop Rock covers, onvervalste Rockenergie. Het repertoire van Wen And Her Men bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Wen And Her Men krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Wen And Her Men hanteert een richtprijs van €500 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.