Fools for Soul

  • Band   /   Randstad
  • #Soul #Rock #Funk
  • Klinkt als Marc Broussard, Ben l'ouncle soul, Supertramp

Indicatie €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Fools for Soul

Check beschikbaarheid
Fools for Soul, Soul, Rock, Funk band

"Groovy en soulful met een flinke bak aanstekelijke energie"

Fools for Soul is een groovy soul-/funkband, in september 2014 opgericht door vijf vrienden en klasgenoten op het Codarts conservatorium rotterdam. In de muziek hoor je funky gitaar slagjes in combinatie met uitgebreide arrangementen van sounds, scheurende Hammond orgels, blazers en een live-energie waar je door wordt weggeblazen. Over deze groovy basis zingt Marvin Kneefel zijn teksten met een virtuoze stem en soulvolle sound.

Je zult verschillende muzikale invloeden terug horen, zoals: de soul van Marc Broussard en Ben L’oncle Soul, de experimentele jazz van Snarky Puppy en synthesizer sounds uit Supertramp.

In september 2013 ontmoetten de vijf bandleden elkaar op het Codarts conservatorium in Rotterdam. Dat jaar ontdekten ze door samen te spelen een gedeelde passie voor funky riffs en dansbare grooves. Om hier echt werk van te maken werd in september 2014 Fools for Soul opgericht.

Afgelopen jaar stond in het teken van het schrijven van eigen nummers. In juni nam de band in de studio van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag een EP op. Deze zal in januari 2016 uitkomen, gevolgd door een releasetour met optredens in verschillende Nederlandse muzieksteden. Door de aanstekelijke podiumenergie van de band is het zeker de moeite waard een optreden te komen checken!

Muziek

Right where I belong

Let it all go

Alone

Reviews

Boek Fools for Soul en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Fools for Soul, Soul, Rock, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Joshua

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Fools for Soul

Fools for Soul is een band uit Randstad. Fools for Soul speelt muziek in de genres Funk, Rock & Soul. Fools for Soul heeft sinds de inschrijving op 07/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Fools for Soul klinkt als: Marc Broussard, Ben l'ouncle soul, Supertramp. Het repertoire van Fools for Soul bestaat uit alleen eigen werk.

Fools for Soul hanteert een richtprijs van €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.