Flower Cult

Indicatie €350 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Flower Cult

Check beschikbaarheid
Flower Cult, Heavy metal, Gothic, Hard Rock band

Flower Cult is in 2010 opgericht als zogenaamde tribute band, volledig schatplichtig aan de Britse Rock-Goth-Pop act The Cult.
De bandleden hebben als doel om zo exact mogelijk de sound, de show en de energie die zo kenmerkend zijn voor The Cult weer te geven.
Daarbij staat voorop dat zij zelf plezier ontlenen aan het plezier van het publiek. De lat ligt hoog en het is pas goed als het dak eraf gaat!
Hoewel The Cult niet de standaard “mainstream blockbuster band” is, zwemmend in gouden platen en stadiontour na stadiontour afsluitend, is het een verdomd goede band met een eigenzinnig geluid en performance. Een paar bescheiden hits (She Sells Sanctuary, Edie, Love Removal Machine) en live shows op festivals en in het clubcircuit vormen de grenzen van hun bekendheid.
Misschien klinken ze net te ruig voor de Gothic liefhebbers? Te “metal”, voor de alternativo´s? Te spiritueel voor de gemiddelde rockfan? Wie zal het zeggen... Feit is wel dat eenmaal gegrepen door hun sound je fan bent voor het leven. The Cult beschikt over een ongelooflijk trouwe schare fans die nog zeker doorgroeit!
De heren van Flower Cult behoren allemaal ook zeker tot deze fanbase en zijn opgegroeid met de muziek die met name in de jaren 80 en 90 hoogtij vierde. Maar ook heden ten dage is The Cult nog actief en Flower Cult volgt ze nauwgezet.
Flower Cult bestaat uit leden die enorm veel passie hebben voor the Cult en allemaal al muzikaal actief zijn sinds begin jaren 90.

Reviews

Flower Cult heeft nog geen reviews.

Contact

Flower Cult, Heavy metal, Gothic, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Peter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Flower Cult

Flower Cult is een band uit Rotterdam. Flower Cult speelt muziek in de genres Gothic, Heavy metal & Hard Rock. Flower Cult heeft sinds de inschrijving op 12/07/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Flower Cult klinkt als: The Cult. Het repertoire van Flower Cult bestaat uit alleen covers.

Flower Cult hanteert een richtprijs van €350 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.