Fire Within

  • Band   /   Middelburg
  • #Rock #Hard Rock #Metal
  • Klinkt als Stratovarius, Nightwish, Iron Maiden, Kamelot, Uriah Heep, Deep Purple

Indicatie €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Fire Within

Check beschikbaarheid
Fire Within, Rock, Hard Rock, Metal band

Als een mengeling van oldschool powerrock, hardrock en symfonische metal, is Fire Within het beste te omschrijven. Met de release in november 2014 van hun selftitled album zetten zij meteen de toon voor 2015..."zet powerrock, hardrock en symfonische metal weer op de kaart". Waar het ene nummer buigt naar de powerrock schiet een ander nummer weer een compleet ander richting in maar toch voelen alle nummers vertrouwd en als eenheid op hun cd. Naast een cover van o.a. Abba, Kraftwerk en Nightwish is hun set gevuld met eigen werk dat live gebracht wordt in een krachtige, dynamische en energieke show waarbij ruimte is voor alle onderdelen van het instrumentarium, gitaar, bas, keyboard en zelfs drumsolo’s komen aan bod. En natuurlijk niet te vergeten het meezingen van het publiek. Het is zeker de moeite waard deze band live te zien en natuurlijk te horen.

Muziek

Fire Within - Reality

Fire Within - Despair

Fire Within - For Your Hear...

Reviews

Boek Fire Within en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Fire Within, Rock, Hard Rock, Metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Fire Within

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Fire Within

Fire Within is een band uit Middelburg. Fire Within speelt muziek in de genres Rock, Hard Rock & Metal. Fire Within heeft sinds de inschrijving op 28/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Fire Within klinkt als: Stratovarius, Nightwish, Iron Maiden, Kamelot, Uriah Heep, Deep Purple. Het repertoire van Fire Within bestaat uit covers en eigen werk.

Fire Within hanteert een richtprijs van €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.