Final Attempt

  • Band   /   Amersfoort
  • #Pop #Coverband #Rock
  • Klinkt als Coldplay, Alanis morissette, Anouk, U2, check onze playlist

Indicatie €300 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Final Attempt

Check beschikbaarheid
Final Attempt, Pop, Coverband, Rock band

Final Attempt is een ambitieuze en energieke allround coverband. Zes topmuzikanten uit Amersfoort en omstreken spelen voor jou het beste dat de jaren ’70 tot en met ’10 te bieden hebben. Dat resulteert in een uitgekiende mix van rock, soul, pop en funk, met nummers van Coldplay, Simply Red, Michael Jackson, Rihanna, U2, Prince, Keane en vele anderen. Maar ook Nederlandstalige meezingers ontbreken niet. Muzikaal zoeken wij altijd de uitdaging op… immers, no guts, no glory!  Final Attempt staat garant voor een knallend optreden, waarin we met passie en overtuiging laten horen wat we in huis hebben. Daarmee brengen we de dansvloer in no time in beweging. Kom naar ons kijken en luisteren en laat je overtuigen. Final Attempt bestaat uit: Simone Meijer (lead zang), Martin Meijer (drums), Alfred Boersma (basgitaar), Stefan Kroon (gitaar en backing vocals), Krijn van Keulen (piano/toetsen)

Muziek

Modern world

Kiss

God put a smile

Reviews

Boek Final Attempt en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Final Attempt, Pop, Coverband, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Krijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Final Attempt

Final Attempt is een band uit Amersfoort. Final Attempt speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Rock. Final Attempt heeft sinds de inschrijving op 30/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Final Attempt klinkt als: Coldplay, Alanis morissette, Anouk, U2, check onze playlist. Het repertoire van Final Attempt bestaat uit alleen covers.

Final Attempt hanteert een richtprijs van €300 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.