Femke Hermans

Indicatie €150 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Femke Hermans

Check beschikbaarheid
Femke Hermans, Country, Singer-songwriter, Pop soloartist

Mijn naam is Femke Hermans en vanaf mijn 13e ben ik bezig met het schrijven van eigen teksten en muziek. Na mezelf akkoorden te hebben aangeleerd heb ik vaak 'hakkend' aan de piano gezeten. Ik legde mijn Sony Ericcson telefoontje ernaast om alles op te nemen en terug te luisteren. Al spelend en zingend begon hier de passie voor het schrijven van mijn liedjes.
Ik hou er van om dingen in mijn muziek te stoppen waarvan mensen 'wakker worden'. Kleine, ongewone maar mooie hoekjes die verfrissend zijn.
Het belangrijkste vind ik dat een nummer overgoten moet zijn van emotie. Zonder emotie kan een nummer niet je ziel raken. En iemand raken, daar ga ik voor!
De muziekstijl is niet te omschrijven met woorden dus ik zou zeggen ga lekker luisteren.

Naast het schrijven en uitvoeren van mijn muziek ben ik ook actief in het theater vak en speel ik de titelrol in de voorstelling 'Spot' van Theater Terra. Van januari tot eind mei 2015 speelde deze familievoorstelling in in zowel Canada als Amerika. In oktober gaat hij voor twee maanden weer terug in reprise.

Muziek

Break Me Up Inside

So Much Alive

Switch Him Off

Reviews

Boek Femke Hermans en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Femke Hermans, Country, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Femke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Femke Hermans

Femke Hermans is een solo-artiest uit Amsterdam. Femke Hermans maakt vooral muziek in de genres Country, Pop & Singer-songwriter. Femke Hermans heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Femke Hermans klinkt als: geen vergelijking . Het repertoire van Femke Hermans bestaat uit alleen eigen werk.

Femke Hermans hanteert een richtprijs van €150 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.