Femke Hengeveld

Indicatie €895

Stuur een persoonlijk bericht naar Femke Hengeveld

Check beschikbaarheid
Femke Hengeveld, Wereldmuziek, Easy Listening, Dance soloartist

Femke Hengeveld is een Arnhemse zangeres. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire altijd snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Door haar samenwerking met het platenlabel Toekomst Music, onderdeel van White Villa International, heeft Femke inmiddels een vast team van tekstschrijvers, producers en clipmakers om zich heen verzameld. Met dit vaste team heeft zij ondertussen negen singles uitgebracht. De nummers worden steeds fantastisch ontvangen en zijn landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Femke heeft hiermee een eigen catchy sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen. Zij zal dan ook samen met haar vaste team blijven werken aan nieuwe singles en bouwen aan haar muzikale carrière.

Nieuwsgierig? Check hier Femke's fanlink: https://toekomstmusic.fanlink.to/Hey

Femke treedt wekelijks meerdere malen door het hele land op, en heeft het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten. Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een uitvaart of bruiloft, of het nu gaat om een allround set van een half uur of langer in een mega feesttent: Femke zal je verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire, zowel Nederlands, Duits als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance.

Femke wil bij ieder optreden het beste uit zichzelf halen en gaat daarom altijd op pad met haar eigen geluidsman. De gage is dan ook inclusief M en/of A set, tot 250 personen.

Muziek

1000 Bange Nachten

Ik Laat je Gaan

Hij Gelooft In Mij

Reviews

Boek Femke Hengeveld en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Femke Hengeveld, Wereldmuziek, Easy Listening, Dance soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Femke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Femke Hengeveld

Femke Hengeveld is een solo-artiest uit Arnhem. Femke Hengeveld maakt vooral muziek in de genres Wereldmuziek, Easy Listening & Dance. Femke Hengeveld heeft sinds de inschrijving op 27/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Femke Hengeveld klinkt als: Allround. Het repertoire van Femke Hengeveld bestaat uit covers en eigen werk.

Femke Hengeveld hanteert een richtprijs van €895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.