Femke Hengeveld

Indicatie €895

Stuur een persoonlijk bericht naar Femke Hengeveld

Check beschikbaarheid
Femke Hengeveld, Coverband, Easy Listening, Dance soloartist

Femke Hengeveld is op 12 mei 1990 geboren in Zevenaar.

Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke Hengeveld zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière.

Femke Hengeveld treed vanaf haar 17de op op diverse bruiloften en partijen. Hierdoor speelt ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze wordt gevraagd om auditie te doen voor een 12 koppige soulband en daarna volgen vele optredens.

Op 20 jarige leeftijd besluit Femke dat het tijd wordt voor een solocarrière en daar wil ze zich ook volledig op gaan richten. Femke wordt regelmatig nog gevraagd om op te treden met coverbands. Zo is ze regelmatig te zien als zangeres van de coverband Monroo bij diverse optredens door het land.

Tevens wordt Femke Hengeveld veel gevraagd voor koorwerk in studio´s Door haar ervaring met coverbands en als solo zangeres heeft Femke Hengeveld een ruim repertoire opgebouwd. Femke is snel inzetbaar door haar grote ervaring.

In 2016 is de eerste solosingle van Femke uitgebracht ¨Ik laat je gaan¨ werd goed ontvangen door de fans en de radio stations. Femke is meteen weer de studio ingedoken om meer tracks op te nemen, deze zullen ter loops worden uitgebracht.

Muziek

1000 Bange Nachten

Ik Laat je Gaan

Hij Gelooft In Mij

Reviews

Boek Femke Hengeveld en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Femke Hengeveld, Coverband, Easy Listening, Dance soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Femke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Femke Hengeveld

Femke Hengeveld is een solo-artiest uit Arnhem. Femke Hengeveld maakt vooral muziek in de genres Coverband, Easy Listening & Dance. Femke Hengeveld heeft sinds de inschrijving op 27/12/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Femke Hengeveld klinkt als: Allround. Het repertoire van Femke Hengeveld bestaat uit covers en eigen werk.

Femke Hengeveld hanteert een richtprijs van €895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.