Feestband Escape

  (2)
  • Band   /   Den Haag
  • #Entertainment #Coverband #Allround
  • Klinkt als Beyoncé,Rihanna,Justin Timberlake,Elvis Presley,Tina Turner,Whitney Houston,Tom Jones,Bob Marley,Trammps,Zara Larsson, Armin van Buuren,Afrojack,David Guetta,ZZTop,Rolling Stones,Golden Earring,U2,Mary J Blige,Lionel Richie,Nielson,André Hazes, Anouk
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €1245 - €1895

Stuur een persoonlijk bericht naar Feestband Escape

Check beschikbaarheid
Feestband Escape, Entertainment, Coverband, Allround band

Zoekt u een Feestband of Live-muziek voor uw feest, bedrijfsfeest of horecagelegenheid met een uniek en groot repertoire? Wilt u van uw feest een avond om niet te vergeten maken,verzorgd door een spetterende band met gezellige interactie met het publiek? Dan is Coverband "Escape" uw keuze. Het repertoire van deze spetterende coverband variëert van de 70's, 80's, 90's, 00's en 10's tot de allernieuwste hits uit de actuele Top 40 van deze week. En natuurlijk spelen wij ook volop meezingers van eigen bodem.

Het unieke en uitgebreide repertoire maakt Escape de juiste Coverband voor uw bruiloft, huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Livemuziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting die er bestaat voor uw feest. De formatie Escape bestaat uit 3 bandleden die elk goede solozang en verschillende instrumenten ten gehore kunnen brengen. Door deze afwisseling is het zeer prettig naar deze band te luisteren op het moment dat u niet helemaal los gaat op de dansvloer.
Daarbij is het ook fijn dat Escape door de kleinere bezetting heel flexibel om kan gaan met de beschikbare ruimte op uw feestlokatie. Zowel op een klein feest van 60 man, als op een grote bühne voor een bedrijfsfeest van 500 man kan Escape zijn mannetje staan. Niet iedereen geeft zijn bruiloftsfeest in de Ahoy dus geluid en licht kan direct aangepast worden aan een kleinere ruimte óf juist aan een groter feest.

"De kwaliteit en het geluid van een grote band maar de prijs van een trio, dat is twee vliegen in één klap".

Coverband Escape, Feestband Escape of Escape op uw bedrijfsfeest, het kan allemaal door de jarenlange ervaring van deze spetterende formatie op allerlei feesten voor jong en oud en in vele muziekcafés door het gehele land.

Muziek

Show me Love - Robin S.

Lush Life - Zara LArson

Ai se eu te pego (Nossa) - ...

Reviews

Door op 07/06/2019

Heel tevreden. Super optreden, veel leuke reacties van onze gasten. Erg blij met Coverband Escape!

Door op 28/04/2019

Het contact met de band is leuk. Het optreden deze avond was goed en we kregen veel complimenten over de band van onze gasten. Terwijl band-escape speelde kon iedereen toch erg goed met elkaar kletsen, wanneer je niet op de dansvloer stond. Een goede inschatting over het gebruik vd geluidsapparatuur maakte dit mogelijk. Deze band gaan wij nog vaker terugzien!

Contact

Feestband Escape, Entertainment, Coverband, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - David

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feestband Escape

Feestband Escape is een band uit Den Haag. Feestband Escape speelt muziek in de genres Entertainment, Coverband & Allround. Feestband Escape heeft sinds de inschrijving op 26/02/2019 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feestband Escape klinkt als: Beyoncé,Rihanna,Justin Timberlake,Elvis Presley,Tina Turner,Whitney Houston,Tom Jones,Bob Marley,Trammps,Zara Larsson, Armin van Buuren,Afrojack,David Guetta,ZZTop,Rolling Stones,Golden Earring,U2,Mary J Blige,Lionel Richie,Nielson,André Hazes, Anouk. Het repertoire van Feestband Escape bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Feestband Escape krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Feestband Escape hanteert een richtprijs van €1245 - €1895 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.