Feest DJ Robin

Indicatie €325

Stuur een persoonlijk bericht naar Feest DJ Robin

Check beschikbaarheid
Feest DJ Robin, Dance, Entertainment, Smartlap dj

Op jonge leeftijd (12) stond Robin al plaatjes te draaien op de plaatselijke (cola) disco’s. Nu is Robin al enige jaren te boeken onder de naam Feest DJ Robin als de must-have allround DJ voor een grandioos feest! Door zijn brede muziekkennis, perfecte platenkeuze en enthousiaste microfoongebruik weet Feest DJ Robin van elk evenement een daverend succes te maken. Met name in de carnavalsperiode is Feest DJ Robin een veelgevraagde DJ.

Feest DJ Robin’s draaistijl is een opzwepende mix van de meest uiteenlopende muziekgenres. Van Top 40 tot swingende disco classics en van happy hardcore tot gezellige Nederlandstalige feestmuziek. Uiteraard aangepast aan uw wensen en natuurlijk aan die van uw gasten of bezoekers. Feest DJ Robin zorgt ervoor dat de tent op z’n kop komt te staan.

Feest DJ Robin is te boeken voor ieder feest of evenement. Of het nu gaat om een feesttent, kroeg, bruiloft, bedrijfsfeest, discotheek of ander soort horecagelegenheid. Niet voor niets luidt zijn slogan: “Er is altijd reden voor een feestje!”.

Licht- en geluid nog niet geregeld? Geen probleem! Feest DJ Robin is ook te boeken inclusief professioneel licht en geluid, volledig op maat. Of het nu gaat om een bruine kroeg of mega feesttent; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Muziek

Feestteam ft. DJ Maurice - ...

Lucenzo ft. Don Omar - Danz...

Reviews

Feest DJ Robin heeft nog geen reviews.

Contact

Feest DJ Robin, Dance, Entertainment, Smartlap dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feest DJ Robin

Feest DJ Robin is een DJ uit Twello. Feest DJ Robin draait muziek in de stijlen Dance, Entertainment & Smartlap. Feest DJ Robin heeft sinds de inschrijving op 15/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feest DJ Robin klinkt als: Feest, Nederlandstalig, Apres-ski, Top 40, Dance. Het repertoire van Feest DJ Robin bestaat uit alleen covers.

Feest DJ Robin hanteert een richtprijs van €325 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.