Feest DJ Robin

Indicatie €250 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Feest DJ Robin

Check beschikbaarheid
Feest DJ Robin, Dance, Entertainment, Smartlap dj

Moet tijdens jouw feest of in jouw zaak echt een keer het dak eraf? Boek dan Feest DJ Robin! Feest DJ Robin is een enthousiaste allround DJ met een vlotte babbel. Zijn draaistijl is een opzwepende mix van de meest uiteenlopende muziekgenres. Van Top 40 tot disco classics en van happy hardcore tot Nederlandstalige feestmuziek. Feest DJ Robin draait wat het publiek wil horen. Een feest van men zich nog lang zal heugen!

Feest DJ Robin is te boeken voor ieder feest of evenement. Of het nu gaat om een feesttent, kroeg, bruiloft, bedrijfsfeest, discotheek of ander soort horecagelegenheid. Er is altijd reden voor een feestje!

Muziek

Feestteam ft. DJ Maurice - ...

Lucenzo ft. Don Omar - Danz...

Reviews

Feest DJ Robin heeft nog geen reviews.

Contact

Feest DJ Robin, Dance, Entertainment, Smartlap dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feest DJ Robin

Feest DJ Robin is een DJ uit Brummen. Feest DJ Robin draait muziek in de stijlen Dance, Entertainment & Smartlap. Feest DJ Robin heeft sinds de inschrijving op 15/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feest DJ Robin klinkt als: Feest, Nederlandstalig, Apres-ski, Top 40, Dance. Het repertoire van Feest DJ Robin bestaat uit alleen covers.

Feest DJ Robin hanteert een richtprijs van €250 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.