Feest- & Coverband Volgende X Beter

  • Band   /   Rotterdam
  • #Rock #Nederpop #Pop
  • Klinkt als een veelzijdige band met uiteenlopende nummers als Avicii, Guus Meeuwis, Tina Turner en nog veel meer!

Indicatie €0 - €5000

Stuur een persoonlijk bericht naar Feest- & Coverband Volgende X Beter

Check beschikbaarheid
Feest- & Coverband Volgende X Beter, Rock, Nederpop, Pop band

Dé medley-band van Nederland!

Volgende X Beter timmert al sinds 2007 aan de weg en is sindsdien een begrip in Nederland als feest- en coverband. Met honderden optredens achter de rug kennen zij het klappen van de zweep. Of het nu gaat om een intiem besloten feest in een akoestische setting of een openbaar tentfeest voor duizenden mensen met veel licht en geluid, deze band weet van ieder evenement een mega festijn te maken waarover nog lang zal worden nagepraat.

Volgende X Beter straalt veel plezier uit en dat slaat over naar het publiek. Daarbij staan de doorgewinterde muzikanten garant voor muzikaal vakmanschap, scherpe solo’s en lekkere koortjes. Voeg daar de interactie met het publiek, meezingen en dansen aan toe en het feest kan niet meer stuk. De uitgebreide playlist, met muziek van de jaren 50 tot nu, maakt dat er voor ieder wat wils is en dat het repertoire kan worden aangepast aan ieder evenement. Het is bij bruiloften zelfs mogelijk om op voorhand ‘jullie’ liedje aan te vragen. Zo geeft coverband Volgende X Beter net even dat beetje X-tra! Dus zoek je een top coverband voor je bruiloft, tentfeest, bedrijfsfeest, studentenfeest, etc, neem dan snel contact op voor de beschikbaarheid en een scherpe aanbieding!

Muziek

Promo 2019 deel 2

Promo 2019 deel 3

Promo 2019 deel 1

Reviews

Boek Feest- & Coverband Volgende X Beter en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Feest- & Coverband Volgende X Beter, Rock, Nederpop, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roalt

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feest- & Coverband Volgende X Beter

Feest- & Coverband Volgende X Beter is een band uit Rotterdam. Feest- & Coverband Volgende X Beter speelt muziek in de genres Rock, Nederpop & Pop. Feest- & Coverband Volgende X Beter heeft sinds de inschrijving op 07/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feest- & Coverband Volgende X Beter klinkt als: een veelzijdige band met uiteenlopende nummers als Avicii, Guus Meeuwis, Tina Turner en nog veel meer!. Het repertoire van Feest- & Coverband Volgende X Beter bestaat uit alleen covers.

Feest- & Coverband Volgende X Beter hanteert een richtprijs van €0 - €5000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.