Feestfanfare

Indicatie €275 - €499

Stuur een persoonlijk bericht naar Feestfanfare

Check beschikbaarheid
Feestfanfare, Allround, Fanfare, Nederpop soloartist

De FeestFanfare is een ludieke Eenmansfanfare, een combinatie van een DJ en Nikkelen Nelis maar dan met een sax. Een unieke mobiele muziek act voor jong en oud met een vrolijk divers repertoire die altijd iedereen meekrijgt.
In de grote trom is onzichtbaar een zeer krachtige muziekinstallatie (1200W) ingebouwd zodat deze eenmansfanfare niet te missen is. Vrolijk en kleurrijk speelt Meneer Fanfare altijd de leukste Dance Classics en feestnummers van de laatste decennia tot de hits van nu.
Deze muzikale variatie in combinatie met een hoog tempo en doorlopende interactie zorgt voor een heerlijke positieve energie en feestelijke sfeer!

Muziek

Joost

Kernkraft

't Dondert en 't Bliksemt

Reviews

Boek Feestfanfare en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Feestfanfare, Allround, Fanfare, Nederpop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Feestfanfare

Feestfanfare is een solo-artiest uit Amsterdam. Feestfanfare maakt vooral muziek in de genres Allround. Feestfanfare heeft sinds de inschrijving op 30/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Feestfanfare klinkt als: Q Music Foute uur/ DJ's Wipneus & Pim. Het repertoire van Feestfanfare bestaat uit alleen covers.

Feestfanfare hanteert een richtprijs van €275 - €499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.