Family Pondman & Co

  • Ensemble   /   Zwolle
  • #Klassiek #Jazz #Pop
  • Klinkt als klassiek, tango, jazz, pop, opera

Indicatie €199 - €1999

Stuur een persoonlijk bericht naar Family Pondman & Co

Check beschikbaarheid
Family Pondman & Co, Klassiek, Jazz, Pop ensemble

Houdt u van klassieke muziek of jazz? Of wilt u graag allebei?
Dan bent u bij Family Pondman & Co aan het goede adres. Klassieke werken worden afgewisseld met bekende jazz standards, opera aria’s met filmmuziek, en musical nummers met swingende tango’s.

Family Pondman & Co is een groep jonge enthousiaste musici die in verschillende bezettingen met elkaar samenwerken. Het klassiek opgeleide vijftal, bestaande uit v.l.n.r. Walther Pondman (klarinet, saxofoon & tenor), Lonne Klos-Pondman (viool, altviool & sopraan), Masha Galperina (piano), Liza Pondman (cello & mezzosopraan) en Emma van Haaren (altviool & ukelele), treedt zowel in zijn geheel als in duo’s, trio’s en kwartetten op. Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over de afzonderlijke ensembles.

De ensembles zijn inzetbaar voor (huiskamer)concerten, bruiloften, uitvaartplechtigheden of een andere gelegenheden naar wens. De begeleiding van een koor of een speciale kerkdienst behoort ook tot de mogelijkheden. In overleg met u wordt een mooi programma samengesteld voor de gewenste gelegenheid, een programma waarin uw voorkeuren en de mogelijkheden van de verschillende ensembles tot een mooi geheel komen.

Muziek

Van Offenbach tot Elvis

Lacrimosa - W.A. Mozart

Theme from Godfather

Reviews

Boek Family Pondman & Co en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Family Pondman & Co, Klassiek, Jazz, Pop ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lonne

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Family Pondman & Co

Family Pondman & Co is een ensemble uit Zwolle. Family Pondman & Co speelt muziek in de stijlen Klassiek, Jazz & Pop. Family Pondman & Co heeft sinds de inschrijving op 06/09/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Family Pondman & Co klinkt als: klassiek, tango, jazz, pop, opera. Het repertoire van Family Pondman & Co bestaat uit covers en eigen werk.

Family Pondman & Co hanteert een richtprijs van €199 - €1999 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.