Faline

  • Band   /   Arnhem
  • #Coverband #Akoestisch
  • Klinkt als Van pop tot rock, ballads naar dansmuziek allemaal in het akoestische jasje van Faline

Indicatie €400 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Faline

Check beschikbaarheid
Faline, Coverband, Akoestisch band

Faline doet het allemaal net even anders. Bram functioneert niet alleen als begeleidend gitarist maar omdat hij met een loop-station werkt speelt hij tevens funky en jazzy solo’s tussen de loepzuivere zangstukken van Isira door.
De covers die ze spelen geven ze zo een unieke Faline-sound die perfect past bij uw bedrijfsborrel, buurtfeest of receptiebruiloft.
Maar ondanks dat ze een akoestisch duo zijn en ze het dus klein en intiem houden betekent dat totaal niet dat zij niet ook een feestje kunnen bouwen wanneer daar behoefte aan is.
Buiten hun duo-repertoire hebben zij namelijk ook een goede rugzak aan dansbare hits van vroeger en nu waarmee ze de borrel of receptie kunnen omtoveren tot een klein dansfeestje.

Voor Bram en Isira is het t allerbelangrijkst dat iedereen aan het eind van de dag terugkijkt op een geslaagde dag en hopen dat zij daar met Faline aan mogen bijdragen.

Reviews

Boek Faline en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Faline, Coverband, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Isira

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Faline

Faline is een band uit Arnhem. Faline speelt muziek in de genres Coverband & Akoestisch. Faline heeft sinds de inschrijving op 20/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Faline klinkt als: Van pop tot rock, ballads naar dansmuziek allemaal in het akoestische jasje van Faline. Het repertoire van Faline bestaat uit alleen covers.

Faline hanteert een richtprijs van €400 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.