factor3

  • Band   /   Oss
  • #Akoestisch #Pop #Coverband
  • Klinkt als factor3, van heel intiem (vrijwel onversterkt in uw huiskamer of tuin) tot uitbundig feest (bruiloft e.a.) in een volle kroeg/festival/kermis én alles daartussen! Alles altijd 100% LIVE én publieks-interactief!

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar factor3

Check beschikbaarheid
factor3, Akoestisch, Pop, Coverband band

factor3 speelt overal het dak eraf! De lekkerste nummers van toen en nu: alles komt voorbij! Ze zijn dan ook dé band voor uw bruiloft, kroeg, terras, braderie, jaarmarkt, festival, in-store evenement, receptie en huiskamer. Niemand in de zaal komt tekort als factor3 staat te spelen!

Contact

factor3, Akoestisch, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mark

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over factor3

factor3 is een band uit Oss. factor3 speelt muziek in de genres Coverband, Akoestisch & Pop. factor3 heeft sinds de inschrijving op 18/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van factor3 klinkt als: factor3, van heel intiem (vrijwel onversterkt in uw huiskamer of tuin) tot uitbundig feest (bruiloft e.a.) in een volle kroeg/festival/kermis én alles daartussen! Alles altijd 100% LIVE én publieks-interactief!. Het repertoire van factor3 bestaat uit alleen covers.

factor3 hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.