EnergyStar

  (1)
  • Soloartiest   /   Eindhoven
  • #Coverband #Romantiek #Rock
  • Klinkt als Akoestisch duo met allerlei covers. Zangeres gitarist. Geschikt voor de kroeg, bruiloft, tuinfeest, ceremonie, verjaardag, festival, proeverij. Hits van Anouk,Evanescence, Pink, Midge Ure en vele anderen.
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar EnergyStar

Check beschikbaarheid
EnergyStar, Coverband, Romantiek, Rock soloartist

Akoestisch duo ENERGYSTAR bestaat uit zangeres en gitarist, met een repertoire van covers. Wie op zoek is naar goede live muziek of bijvoorbeeld achtergrondmuziek welke weinig ruimte in beslag neemt ben je bij ENERGYSTAR meteen goed! Ons publiek staat verbaasd hoe vol een akoestisch duo kan klinken. In de stijl ‘unplugged’ ‘acoustic lounge’. Ons geheim: een goede gitarist en een zangeres met ballen. Het repertoire zijn verrassende liedjes in allerlei smaken die jong en oud aanspreken, van Anouk tot aan Pink, Evanescnece tot aan Volbeat. Liedjes van toen en nu. Van rustig tot hier en daar een dansje. Wil je snel een offerte of meer weten maak dan slim gebruik van Gigstarter berichtencentrum!

Heeft u een feestje en uw budget of geluidsniveau is niet toelatend voor een coverband dan is ENERGYSTAR de oplossing. We nemen als duo weinig ruimte en zijn dus altijd in te passen voor welk feestje dan ook.

Ons akoestisch duo bestaat 2 jaar, is ondertussen 100% professioneel en we repeteren wekelijks. En dat hoort u zeker terug in de kwaliteit van de muziek en de uitstraling. ENERGYSTAR heeft op veel events gespeeld. We komen altijd in een nette kledingstijl. En naast gewoon goede muziek en goede performance maken we altijd heldere afspraken.

Achtergrondmuziek, diner, bedrijfsevenementen of bruiloften.
Een band op de werkvloer kan dat? Akoestisch duo ENERGYSTAR is perfect in te passend in alle vormen. We zijn gewend om feilloos op event te spelen. Achtergrondmuziekje? Geen punt verzorgen we ook.

Tuinfeest of huiskamer?
U geeft een tuinfeest, BBQ of feest in de huiskamer, maar de buren moeten het ook nog leuk blijven vinden? Dan is akoestisch duo ENERGYSTAR de oplossing voor livemuziek op uw feest. We nemen weinig ruimte in beslag, spelen niet te hard en mengen ons gezellig tussen de gasten op uw feest.

Muziek

Cover Sia Flames

Cover Krezip Sweet goodbyes

Cover Volbeat Heaven nor Hell

Reviews

Door op 10/10/2018

Het contact met Mireille van Energy Star was tot stand gekomen via een gemeenschappelijke vriend. We hebben op een informele basis afspraken gemaakt en deze zijn naar volle tevredenheid verlopen. Het optreden op onze jaarmarkt was een doorslaand succes en wij hopen in de toekomst verdere afspraken te kunnen maken.

Contact

EnergyStar, Coverband, Romantiek, Rock soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mireille

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over EnergyStar

EnergyStar is een solo-artiest uit Eindhoven. EnergyStar maakt vooral muziek in de genres Coverband, Romantiek & Rock. EnergyStar heeft sinds de inschrijving op 17/08/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van EnergyStar klinkt als: Akoestisch duo met allerlei covers. Zangeres gitarist. Geschikt voor de kroeg, bruiloft, tuinfeest, ceremonie, verjaardag, festival, proeverij. Hits van Anouk,Evanescence, Pink, Midge Ure en vele anderen.. Het repertoire van EnergyStar bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: EnergyStar krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

EnergyStar hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.