Emmy & Tenui

  (1)
  • Band   /   Overijssel
  • #Pop #Akoestisch #Allround
  • Klinkt als Pop, Camila Cabello, Ed Sheeran, Bruno Mars, Sara Bareilles, Hits, Lounge, Jazz, Relax, Jason Mraz, Top 40, Covers, Coldplay, Authentiek, Adele, Justin Timberlake, John Mayer, Emmy, Tenui, Duo, Duet, Acoustisch, Easy Listening
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Emmy & Tenui

Check beschikbaarheid
Emmy & Tenui, Pop, Akoestisch, Allround band

Hoi hoi! Leuk dat jullie op ons pagina kijken 😊 Wij zijn Emmy & Tenui, een akoestische duo gericht op jullie de beste sfeer, muziek en gevoel te geven. Wat maakt ons anders dan de rest? Daar zullen jullie zelf achter moeten komen 😉❤️

Emmy is een zangeres met heel erg veel talent, ze is al haar hele leven bezig met zingen. Studerend aan het conservatorium in Haarlem leeft zij voor haar muziek en het gevoel die zij kan overbrengen met haar stem.

Tenui is een zanger, schrijver en gitaarist die al zo lang hij weet met muziek bezig is. Hij treed vaak op en vecht voor wat hij wil, met zijn muziek mensen raken en hun met een mooie ervaring die zij nooit zullen vergeten achter te laten.

Muziek

Havana - Emmy & Tenui

The Fall - Tenui

Letting You Go - Emmy

Reviews

Door op 25/07/2018

Wij hebben een fantastisch optreden gehad van Emmy en Tenui! Afspraken zijn keurig nagekomen, alles netjes opgeruimd en een leuke foto met datum en naam van ons feest gehad. Emmy en Tenui kunnen prachtig zingen. Mooi om te luisteren maar ook goed afgewisseld met een aantal dansnummer die bij ons passen. Zeker een aanrader!

Contact

Emmy & Tenui, Pop, Akoestisch, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tenui

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Emmy & Tenui

Emmy & Tenui is een band uit Overijssel. Emmy & Tenui speelt muziek in de genres Pop, Akoestisch & Allround. Emmy & Tenui heeft sinds de inschrijving op 07/07/2018 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Emmy & Tenui klinkt als: Pop, Camila Cabello, Ed Sheeran, Bruno Mars, Sara Bareilles, Hits, Lounge, Jazz, Relax, Jason Mraz, Top 40, Covers, Coldplay, Authentiek, Adele, Justin Timberlake, John Mayer, Emmy, Tenui, Duo, Duet, Acoustisch, Easy Listening. Het repertoire van Emmy & Tenui bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Emmy & Tenui krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Emmy & Tenui hanteert een richtprijs van €250 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.