Elfferich & Moll

Indicatie €200 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Elfferich & Moll

Check beschikbaarheid
Elfferich & Moll, Minimal, Alternatief, Modern klassiek ensemble

Het piano duo Elfferich & Moll is het meest unieke piano duo van Nederland. Hun repertoire bestaat uitsluitend uit composities van Jeroen Elfferich. Alle stukken hebben een sterk ritmisch karakter en kunnen het beste omschreven worden als “eigentijdse minimal music”. De door elkaar lopende oneven maatsoorten zorgen voor een bijzondere hypnotiserende sfeer.
Elfferich’s zoektocht naar nieuwe klanken en ritmes zorgt ervoor dat zijn muziek iedere keer weer verrast en intrigeert. Zijn achtergrond als slagwerker is duidelijk te horen in zijn “marimba-achtige” bespeling van de piano.
Er zijn al vier cd’s uitgekomen bij Arabesque Records uit New York. De VPRO radio 4 en de Concertzender draaiden al enkele stukken van deze cd’s.

Muziek

CLARA

CIRCLES

THE RACE

Reviews

Boek Elfferich & Moll en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Elfferich & Moll, Minimal, Alternatief, Modern klassiek ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Elfferich & Moll

Elfferich & Moll is een ensemble uit Delft. Elfferich & Moll speelt muziek in de stijlen Minimal, Alternatief & Modern klassiek. Elfferich & Moll heeft sinds de inschrijving op 07/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Elfferich & Moll klinkt als: Steve Reich, Simeon ten Holt. Het repertoire van Elfferich & Moll bestaat uit alleen eigen werk.

Elfferich & Moll hanteert een richtprijs van €200 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.