ElectroBluesSociety

Indicatie €250 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar ElectroBluesSociety

Check beschikbaarheid
ElectroBluesSociety, Blues, Electronic, Soul band

Twee Nederlandse muzikanten met een brede smaak, een open mind en hoop ‚spul’. Samen mixen ze oud met nieuw; we combineren meer dan 30 jaar live podium ervaring (in de Europese blues / roots scene) met moderne technieken (loops, samples), video-projectie en andere muziekstijlen. De inspiratiebronnen lopen van Alan Lomax tot Roxy Music en van Led Zeppelin tot techno. Op het podium vind je een contrabas, effect pedalen, vintage versterkers, midi controllers, gitaren, een ouwe drum kit, een beamer en heel veel kabels. Sinds september 2017 hebben ze al opgetreden in Nederland, Belgie en Duitsland.

Muziek

I Don't Want

Will The Circle Be Unbroken

Rosie

Reviews

Boek ElectroBluesSociety en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

ElectroBluesSociety, Blues, Electronic, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over ElectroBluesSociety

ElectroBluesSociety is een band uit Vorden. ElectroBluesSociety speelt muziek in de genres Blues, Electronic & Soul. ElectroBluesSociety heeft sinds de inschrijving op 24/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van ElectroBluesSociety klinkt als: electro blues. Het repertoire van ElectroBluesSociety bestaat uit alleen eigen werk.

ElectroBluesSociety hanteert een richtprijs van €250 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.