Edwin Danks

  • Band   /   Utrecht
  • #Alternatief #Rock #Blues
  • Klinkt als Foo Fighters, Deep Purple, Black Keys, The Raconteurs, Jack White, Triggerfinger, Band of Skulls

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Edwin Danks

Check beschikbaarheid
Edwin Danks, Alternatief, Rock, Blues band

Wij zijn een rockband met een eigen karakter. Wij spelen met gitaren en een orgel, iets dat er voor zorgt dat de muziek klinkt als een mix tussen seventies rock (Deep Purple) en hedendaagse rock/grunge (Foo Fighters). We spelen al jaren samen, bijna 10 jaar, en zijn dan ook goed ingespeeld.

Bio:

Edwin Danks: suizende trommelvliezen, beukende gitaren en schreeuwende orgels dat is waar je aan moet denken bij deze, al jaren samen muziek makende, vrienden. Naast een portie positieve energie de zaal in knallen, is het doel van deze vier gasten ook vooral goede rocknummers schrijven. Dit doen ze door niet teveel leentjebuur te spelen bij andere bands. Daarom is Edwin Danks qua genre ook moeilijk in een hokje te stoppen. Toch kan je wel horen dat deze gasten houden van acts als: Foo Fighters, Deep Purple, Nirvana en Triggerfinger. Dus ga vooral zelf luisteren om te bepalen wat je van deze hedendaagse rockband vindt!

Muziek

ICISIC

Words Like Snowflakes

Judge Me

Reviews

Boek Edwin Danks en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Edwin Danks, Alternatief, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Robbin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Edwin Danks

Edwin Danks is een band uit Utrecht. Edwin Danks speelt muziek in de genres Alternatief, Rock & Blues. Edwin Danks heeft sinds de inschrijving op 18/11/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Edwin Danks klinkt als: Foo Fighters, Deep Purple, Black Keys, The Raconteurs, Jack White, Triggerfinger, Band of Skulls. Het repertoire van Edwin Danks bestaat uit alleen eigen werk.

Edwin Danks hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.