Echo Empire

  • Band   /   Den Bosch
  • #Rock #Pop #80s
  • Klinkt als Foo Fighters, U2, Kings of Leon, The Cure

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Echo Empire

Check beschikbaarheid
Echo Empire, Rock, Pop, 80s band

Een mix van strakke grooves, catchy melodieën, sfeergeluiden, krachtige live shows en een streven om zichzelf te blijven verbeteren zit diep in het DNA van Echo Empire verankerd.

Echo Empire is een vijfkoppige rockband opgericht in 2015. Groovende rocknummers zoals hun eerste demo single ‘Melt’ leverden hen een flink aantal optredens op in zowel kleine bars als grotere zalen en op verschillende festivals.

Na een periode van optreden en schrijven aan nieuw materiaal kreeg hun sound een meer vaste vorm. Dit resulteerde in het begin van 2018 in de opname van twee nieuwe singles. Wanneer je hun eerdere demo vergelijkt met de nieuwe nummers, is duidelijk te horen hoe hun geluid in de loop der jaren is ontwikkeld.

In de zomer van 2018 bracht de band de EP 'Waves' uit, die bestaat uit de eerder opgenomen single 'Melt' en de twee geheel nieuwe singles 'You' en 'A Wave'. Beide kregen enthousiaste recensies van lokale radiostations.

2018 is een druk jaar voor Echo Empire, want naast de release van twee muziekvideo’s voor 'Waves' zijn ze bezig met de opname van een nieuwe EP die ze begin 2019 willen uitbrengen. Met deze nieuwe release willen ze hun muziek aan een groter publiek presenteren en hun live shows nog verder verbeteren.

Muziek

A Wave

You

Melt

Reviews

Echo Empire heeft nog geen reviews.

Contact

Echo Empire, Rock, Pop, 80s band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Johnny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Echo Empire

Echo Empire is een band uit Den Bosch. Echo Empire speelt muziek in de genres Rock, Pop & 80s. Echo Empire heeft sinds de inschrijving op 15/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Echo Empire klinkt als: Foo Fighters, U2, Kings of Leon, The Cure. Het repertoire van Echo Empire bestaat uit alleen eigen werk.

Echo Empire hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.