EB Bluesband

  • Band   /   Warmond
  • #Coverband #Rock #Blues
  • Klinkt als BB King, Jimi Hendrix, ZZ Top, Gary Moore, Eric Clapton etc etc.

Indicatie €360 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar EB Bluesband

Check beschikbaarheid
EB Bluesband, Coverband, Rock, Blues band

De EB Bluesband is ontstaan in 2010 en is een powertrio geformeerd rond gitarist/zanger Eelco Bisschop. De stijl die deze band speelt, kan omschreven worden als een rauwe mix van blues en rock. Wat je tijdens optredens van de band kan verwachten zijn nummers van Muddy waters, Freddie King, Gary Moore, Clapton, Hendrix en vele anderen die worden gespeeld met veel energie.
De ritme sectie van de band weet iedere keer goed voor de dag te komen aangezien de ritmesectie bestaat uit ervaren doorgewinterde muzikanten. de band heeft op bas Tony Stouthart, o.a. bekend One Foot in ze Grave, Stout! en de Hendrix Alive Project UK tour 2015. Op drums Gijs Vleeshouwers, o.a. bekend van de vele Sessies en voorprogramma's van bekende nederlandse bands/artiesten.
Eelco Bisschop heeft door de jaren heen zijn sporen meer dan verdiend binnen de muziek. Een aantal bands waarin hij gespeeld heeft zijn o.a. Stone Free, Black and Blues, The Hendrix Alive Project, Shinbone en A Band Named Ca$h en keert jaarlijks terug naar de UK voor een tourtje.

Muziek

Cold Shot

Stop breaking down

Voodoo Child

Reviews

Boek EB Bluesband en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

EB Bluesband, Coverband, Rock, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over EB Bluesband

EB Bluesband is een band uit Warmond. EB Bluesband speelt muziek in de genres Rock, Blues & Coverband. EB Bluesband heeft sinds de inschrijving op 14/09/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van EB Bluesband klinkt als: BB King, Jimi Hendrix, ZZ Top, Gary Moore, Eric Clapton etc etc.. Het repertoire van EB Bluesband bestaat uit alleen covers.

EB Bluesband hanteert een richtprijs van €360 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.