Dutch Tornados

Indicatie €675

Stuur een persoonlijk bericht naar Dutch Tornados

Check beschikbaarheid
Dutch Tornados, Country, Wereldmuziek, Coverband band

Uit liefde voor goede TexMex muziek is de band Dutch Tornados ontstaan. Een band met 6 doorgewinterde muzikanten die stuk voor stuk hun sporen in de muziek verdiend hebben.

TexMex is een muziekstijl uit de grensstreek tussen Texas en het buurland Mexico, ontstaan uit een mix van Mexicaanse stijlen met Europese dansstijlen. Nog weer later werden rock-’n-roll, blues en countrymuziek toegevoegd en zo ontstond er langzamerhand de muziek met de nieuwe naam TexMex.

Het repertoire van Dutch Tornados is samengesteld uit engels- en Spaanstalige TexMex muziek van onder andere Freddy Fender, Texas Tornados. Los Lobos en The Mavericks.

De vrolijke Zuid-Amerikaanse klanken van dit muziekgenre zorgt op menig feest en festival voor een afwisselende gezellige sfeer, waarbij niemand stil kan blijven zitten. Dutch Tornados is niet alleen te boeken voor grote feesten en festivals, maar met hun akoestische setting voelen zij zich ook thuis op tuinfeesten en bij huiskamerconcerten.

Reviews

Boek Dutch Tornados en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Dutch Tornados, Country, Wereldmuziek, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dutch

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dutch Tornados

Dutch Tornados is een band uit Regio Rivierengebied/Betuwe. Dutch Tornados speelt muziek in de genres Country, Wereldmuziek & Coverband. Dutch Tornados heeft sinds de inschrijving op 14/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dutch Tornados klinkt als: Texmex muziek. Het repertoire van Dutch Tornados bestaat uit alleen covers.

Dutch Tornados hanteert een richtprijs van €675 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.