Dursun

  (1)
  • Soloartiest   /   Amsterdam
  • #Pop #Soul #Singer-songwriter
  • Klinkt als John Legend, Donny Hathaway, Lenny Kravitz, John Mayer, Frank Sinatra
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Dursun

Check beschikbaarheid
Dursun, Pop, Soul, Singer-songwriter soloartist

Dursun is een Amsterdamse singer-songwriter die zich met gemak door veel genres laat voeren, of dat nu soul, pop, rock, blues, funk of jazz is. Deze veelzijdigheid zorgt voor een dynamische show met zowel veel eigen werk als covers van zijn favoriete artiesten. Denk aan nummers van o.a.: John Legend, The Beatles, Otis Redding, Jamie Lidell, Frank Sinatra, Foo fighters, Amy Winehouse, Lenny Kravitz, John Mayer & Donny Hathaway.
Vorig jaar deed hij mee aan het populaire BNN programma 'De beste singer/songwriter van Nederland. Daarnaast is hij regelmatig te gast geweest bij 3FM & radio 538.

Dursun is te boeken zowel als solo-artiest, solo-artiest met begeleiding van een drummer of met de volledige jazz-funk-soul band 'The very next' (voormalig 'The young sinatra's) waar Dursun ook een vaste rol als zanger heeft.

Als je echt een te gekke show voor je festival, huiskamerconcert, bootfeestje, huwelijk, rooftopparty of iets anders leuks zoekt boek dan Dursun!!

Muziek

Buggin' me

Strollin'

Forcing me

Reviews

Door op 03/10/2016

Dursun trad op tijdens de Funkmis op Ruigoord. Dursun kwam met een 5-koppige band die stuk voor stuk uit goede muzikanten bestond, en samen zette ze een geweldig optreden neer. De band speelde in anderhalf uur tijd veel eigen werk, maar ook wat covers van bijvoorbeeld Amy Winehouse en The Beatles. De muziek van Dursun is heel fijn om naar te luisteren, en bevat heerlijke invloeden van funk, blues en rock.

Contact

Dursun, Pop, Soul, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ian

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dursun

Dursun is een solo-artiest uit Amsterdam. Dursun maakt vooral muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Soul. Dursun heeft sinds de inschrijving op 14/07/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dursun klinkt als: John Legend, Donny Hathaway, Lenny Kravitz, John Mayer, Frank Sinatra. Het repertoire van Dursun bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dursun krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Dursun hanteert een richtprijs van €150 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.