Durk & the Jappies

Indicatie €350 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Durk & the Jappies

Check beschikbaarheid
Durk & the Jappies, Rock, Nederpop, Akoestisch band

Durk and the Jappies is een zeskoppige coverband uit Groningen die zich toelegt op het spelen van de puikste nummers uit onze vaderlandse popgeschiedenis. Zowel nederlands- als engelstalige nummers vormen het repertoire. Iedereen uit het publiek komt aan zijn trekken, want er komen nummers voorbij uit de jaren ’60 tot en met nu. Zo gaat het van Shocking Blue tot Anouk en van Herman Brood tot aan Benny Neyman. Sommige nummers zul je gelijk herkennen, andere zijn door de Jappie-molen gehaald en zijn flink verrockt. Meezingen , headbangen, een traantje wegpinken: alles kan bij een optreden van deze muzikale dames en heren. Zuip je bier of drink je sappies…. veel plezier bij Durk and the Jappies

Muziek

Alles is liefde Laat me

Compilatie Demo

Compilatie akoestische set

Reviews

Boek Durk & the Jappies en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Durk & the Jappies, Rock, Nederpop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dirk

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Durk & the Jappies

Durk & the Jappies is een band uit Westerkwartier. Durk & the Jappies speelt muziek in de genres Rock, Nederpop & Akoestisch. Durk & the Jappies heeft sinds de inschrijving op 05/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Durk & the Jappies klinkt als: Brood, Golden Earring. Het repertoire van Durk & the Jappies bestaat uit alleen covers.

Durk & the Jappies hanteert een richtprijs van €350 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.