Don Savage

  • Band   /   Utrecht
  • #Rock #Dance #Metal
  • Klinkt als Foo Fighters, Faithless, Muse, Porcupine Tree

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Don Savage

Check beschikbaarheid
Don Savage, Rock, Dance, Metal band

Tijd voor de wereld om kennis te maken met "Don Savage". Deze 5 koppige formatie komt uit de regio Midden Nederland. Geïnspireerd door onder andere Foo Fighters, Faithless, Porcupine Tree, brengen zij een nieuwe mix van rock & dance. Met een grote diversiteit aan muzikale achtergronden en visie stond dit gemêleerde gezelschap lijn recht tegen over elkaar. Er was één gezamenlijk doel: Het vinden van ‘‘de nieuwe sound’. In deze intensieve zoektocht was het de uitdaging elkaar steeds weer te vinden juist in de uiterste van de ideeën. Respect, durf en uitdaging voerden de boventoon in de vorming van het karakter van de band. Er is een chemie ontstaan dat resulteert in deze Rauwe Rock Sound met Catchy Dance invloeden. Oftewel: Don Savage

Muziek

The Game

Lexicon

Role Model

Reviews

Boek Don Savage en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Don Savage, Rock, Dance, Metal band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Stéfan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Don Savage

Don Savage is een band uit Utrecht. Don Savage speelt muziek in de genres Rock, Dance & Metal. Don Savage heeft sinds de inschrijving op 31/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Don Savage klinkt als: Foo Fighters, Faithless, Muse, Porcupine Tree. Het repertoire van Don Savage bestaat uit alleen eigen werk.

Don Savage hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.