Dolly I beg your pardon

  (3)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Bluegrass #Akoestisch #Entertainment
  • Klinkt als Dixie Chicks, Dolly Parton, Uncle Earl, The Wailin' Jennys, Gilian Welch, Fleedwood Mac, Alison Kraus
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €1100

Stuur een persoonlijk bericht naar Dolly I beg your pardon

Check beschikbaarheid
Dolly I beg your pardon, Bluegrass, Akoestisch, Entertainment band

Dolly I beg your pardon bestaat uit Corina Golsteyn, Mariska Petrovic en Ines van Deursen. Dit charmante damestrio deelt een grote liefde voor Amerikaanse akoestische muziek als bluegrass en country. Wat het meest opvalt is de sprankelende meerstemmige zang maar ook dat zij zichzelf begeleiden op gitaar, mandoline, banjo en contrabas .
Dolly I beg your pardon schrijft eigen nummers, liedjes die je raken omdat ze recht uit het hart komen en vol overtuiging gebracht worden.
Daarnaast speelt de band eigen bewerkingen van Amerikaanse traditionals en nummers van o.a. Gillian Welch, Ricky-Lee Jones en de Dixie Chicks.
In de afgelopen jaren is er veel gebeurd; vooral heel veel optredens op de meest uiteenlopende plekken. Zo waren de dames te zien op tientallen festivals in Nederland maar ook in Frankrijk en Servië. Verder bij de Johnny Cash memorial in het Klokgebouw in Eindhoven en als voorprogramma van Rowwen Heze en Israel Nash. Ook mochten zij het bezoek van de Koning en de Koningin aan Gelderland opluisteren. Maar ook het kleine, intieme podium is voor Dolly I beg your pardon interessant. Zij wisten het publiek al in menig huiskamer, tuin en cafe te raken en brachten een vrolijke noot op vele feestjes.
In 2013 bracht de band een prachtige cd uit met de titel Homebound. De eerste editie hiervan is ondertussen bijna uitverkocht. Inmiddels werkt de band aan een tweede cd die naar verwachting eind dit jaar uitkomt.

Muziek

You were always there

A Little Less

Crna Gora

Reviews

Door op 22/05/2017

Charme, humor en vakvrouwschap. Prachtige close harmony, fraaie liedjes en een authentieke presentatie. Dolly I Beg Your Pardon heeft het in huis: bluegrass Americana met een rokje!

Door op 22/05/2017

Drie zeer enthousiaste meiden die garant staan voor een hele gezellige en muzikale middag of avond met een mix van bluegrass, folk en country. Het maakt niet uit hoe vaak je ze al hebt gezien; het blijft leuk. Naast hun perfecte driestemmige zang spelen ze alle drie verschillende instrumenten en weten ze op een ongedwongen manier het publiek bij hun optreden te betrekken.

Door op 03/05/2017

Ik spreek uit ervaring. In alle opzichten waren het 3 zeer aangename optredens. De wisselwerking tussen Mariska en de andere 2 dames van Dolly I beg Your pardon is leuk om te zien; ze hebben er altijd zin in en beleven duidelijk plezier. Dat wordt ook gewaardeerd door het publiek. Er ontstaat dan een mooie wisselwerking tussen publiek en artiest. Vlotte songs afgewisseld met mooie rustige nummers. Dat was niet anders bij de optredens van Mariska Petrovic & The Fat Bastards en haar duo optreden met Dirk-Wim in 't Hof. Gelukkig verliep ook de communicatie over de zaken rondom de optredens steeds vlot en netjes (zowel per mail als per telefoon); dat is niet bij elke artiest een vanzelfsprekend feit. Ook komt Mariska haar afspraken steeds na. Samenvattend: kwalitatief een hoog niveau, communicatief uitstekend en betrouwbaar.

Contact

Dolly I beg your pardon, Bluegrass, Akoestisch, Entertainment band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mariska

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dolly I beg your pardon

Dolly I beg your pardon is een band uit Nijmegen. Dolly I beg your pardon speelt muziek in de genres Bluegrass, Entertainment & Akoestisch. Dolly I beg your pardon heeft sinds de inschrijving op 09/02/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dolly I beg your pardon klinkt als: Dixie Chicks, Dolly Parton, Uncle Earl, The Wailin' Jennys, Gilian Welch, Fleedwood Mac, Alison Kraus. Het repertoire van Dolly I beg your pardon bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dolly I beg your pardon krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Dolly I beg your pardon hanteert een richtprijs van €500 - €1100 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.